Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Lucrări pe strada Răscoalei. Iată ce consumatori nu vor beneficia de apă caldă și căldură în perioada următoare

ro

10 Mar, 2024 08:47 706 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Răscoalei, nr. 7.
 
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Răscoalei, nr. 7, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 
Pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum și încălzire la următorul punct termic: PT 9 (Strada 1907 - Piața Unirii), începând din dimineața zilei de 11.03.2024 până in cursul zilei de 12.03.2024.
 
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 32 ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta SRL.
 

„În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.
 
Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 
Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.
 
Vă mulțumim de înțelegere!”, a încheiat sursa citată.

 
TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.


Citește și:
Termoficare Constanța: Se oprește apa într-o zonă din municipiu. Iată ce consumatori vor fi afectați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii