Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Fără apă caldă și căldură într-o zonă din municipiu. Iată care este aceea

ro

12 Feb, 2024 20:20 750 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa II”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe Aleea Corbului.
 
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa II”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe Aleea Corbului, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 
Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum si incalzire la următorul punct termic: PT 137 (strada Corbului, nr. 5) începând din dimineața zilei de 13.02.2024.
 
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 10 ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta SRL.
 
În funcție de momentul finalizării umplerii vor fi comunicate informații privind reluarea furnizării energiei termice.
 

„Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 
Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări.
 
Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.


 
Vă mulțumim de înțelegere!
TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Termoficare Constanța: Se oprește apa caldă și căldura pe o stradă din municipiu. Iată care este aceasta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii