Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu si-a lansat oficial candidatura pentru PDL Constanta

ro

09 May, 2010 15:50 1640 Marime text

maria_stavrositu.jpgSala mare a Casei de Cultură a fost neîncăpătoare astăzi. Aproximativ o mie de constănţeni au venit să o sprijine pe deputatul Maria Stavrositu în cursa pentru şefia organizaţiei municipale PDL Constanţa. Alături de ea, printre cei prezenţi s-au numărat primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, directorul Autorităţii Navale Române, Paul Brânză, secretarul general al organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Senol Zevri, deputatul Zanfir Iorguş şi actualul preşedinte al organizaţiei municipale, Florian Constantin. Vom reveni cu amănunte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mois... escu 09 May, 2010 20:57 Este regretabil ca la atat se reduce capacitatea dvs. de judecata. Dupa fiecare comentariu postat, cititi-l macar. Nu sunteti capabili decat sa va luati de nationalitatea unei persoane. Ma scuzati, am uitat ca sunteti din partea lui Banias, iar neuronii dvs. nu gasesc alt cusur la Maria Stavrositu.
  • Gigi Zbiru 09 May, 2010 19:20 Mai bine machedoni decat hoti! Nu stiti despre ce vorbesc? O sa aflati in curand... va incepe seria dezvaluirilor despre afacerile lui Banias din Port. De la "S.C. Bani-Com S.R.L." la C.N. A.P.M. S.A. catre D.N.A. Fiti pe faza!
  • Roxi 09 May, 2010 16:39 Asta e un fel de Elena udrea, la nivel local Doua pipitze politice..... Asta ma e di machedoanca pe deasupra.... Dracu o mai vota PDL de acum inainte cu astia......
  • pdl ist 09 May, 2010 15:00 tararache iar nu te-ai orientat bine.tu chiar nu inveti din greseli??????
  • John Smith 09 May, 2010 14:47 De ce baga asta atatia bani? Sa inteleg ca se gandeste sa se dedice interesului cetatenilor sau are combinatii si afaceri pe spatele partidului prin care spera sa isi scoata inzecit investitia. In cazul asta mi-e frica de cat vor avea de suferit cetatenii. Ganditi-va bine pe cine votati dragi PDL-isti!