Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu, nemulţumită că a apărut pe o listă de candidaţi pentru care nu şi-a dat acordul Gigi Chiru, desemnat posibil candidat la Primăria Constanţa

ro

08 Jul, 2011 22:55 1170 Marime text

Christian Gigi Chiru a fost votat de 25 dintre colegii săi din BPJ în ceea ce priveşte candidatura sa la Primăria Constanţa la alegerile de anul viitor.

Pe lista propunerilor pentru fotoliul de primar al municipiului Constanţa, au fost patru candidaţi: Christian Gigi Chiru, deputatul Maria Stavrositu, senatorul Mircea Banias şi actualul prefect al judeţului Cladiu-Iorga Palaz. Maria Stavrositu şi Mircea Banias au obţinut zero voturi, iar Claudiu Iorga Palaz - unul. Două voturi au fost declarate nule.

"La Primăria Constanţa plec cu prima şansă. După 12 ani actualul primar va avea parte de un contracandidat pe măsura aşteptărilor constănţenilor", a precizat Chiru la finalul şedinţei, care a mai adăugat şi faptul că la toamnă va face şi un sondajde opinie pentru a vedea cum stă în opţiunile constănţenilor. 

Actualul prefect, Claudiu Iorga Palaz şi primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi, sunt propuşi pentru şefia Consiliului Judeţean Constanţa, dar pentru ei BPJ-ul nu a votat. 

De menţionat că în cadrul şedinţei BPJ, Maria Stavrositu a solicitat ca numele ei să fie retras de pe lista propunerilor pentru primăria Constanţa pentru că ea nu şi-ar fi dat acordul pentru a se afla pe listă şi nici nu vrea să candideze, prin urmare pentru ea colegii săi nu trebuie să voteze. Opţiunea conducerii BPJ referitoare la apariţia pe lista de propuneri a Mariei Stavrositu s-a bazat pe faptul că anterior Maria Stavrositu este preşedinte al organizaţiei municipale iar numele său a fost vehiculat în acest context, al alegerilor locale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii