Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maine, proteste UNSR in fata MECTS si in alte 11 centre universitare

ro

09 May, 2010 15:21 1284 Marime text

Aproximativ 500 de membri ai Uniunii Naţionale a Studenţilor din România vor protesta, mâine, în faţa Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, dar şi în alte 11 centre universitare.

"Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) a decis demararea unor ample acţiuni de protest în toate centrele universitare, începând de luni, 10 mai, ca urmare a refuzului ministrului Educaţiei, Petru Funeriu, de a semna protocolul cu federaţia studenţească. În protocol erau stipulate revendicările studenţilor cu privire la tabere, burse, credite, precum şi modalităţile de colaborare cu asociaţiile studenţeşti", a declarat, azi, preşedintele organizaţiei studenţeşti, Ionuţ Poenaru.

UNSR va demara începând de mâine, mitinguri de amploare în 12 centre universitare: Craiova, Iaşi, Bacău, Timişoara, Reşiţa, Braşov, Galaţi, Petroşani, Ploieşti, Târgovişte, Tg Jiu şi în Bucureşti, zilnic, în faţa Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin care cere demisia ministrului Petru-Daniel Funeriu. UNSR va picheta timp de o săptămână sediul MECTS.

Sursa: agerpres.ro

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii