Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 08 aprilie 2011

ro

08 Apr, 2011 11:45 1393 Marime text

horoscop_0642.jpgBerbec

Luna in Gemeni iti aduce astazi relatiile in centrul atentiei. S-ar putea sa-ti fie greu sa spui anumite lucruri, sa recunosti niste adevaruri sau sa mergi undeva, sa te urnesti din loc. Totusi, este foarte bine sa te mobilizezi, sa tragi aer in piept, sa spui ce ai pe suflet si sa asculti ce au sa-ti comunice altii, chiar daca unele cuvinte dor. Ai rabdare cu oamenii si accepta partea ta de responsabilitate in orice relatie, fara sa te lasi coplesit de emotii! Poti indrepta acum ceva ce tu singur ai stricat candva.

Taur

Ziua de astazi s-ar putea asocia cu nervi din cauza unor bani care ai impresia ca nu mai vin. Se tergiverseaza niste situatii, iar tu se pare ca amplifici lucrurile si le hranesti cu emotii negative. De aceea, e indicat sa vezi ce poti face ca sa misti tu lucrurile din loc fara sa mai dai vina pe altii. La locul de munca, lucrurile merg in schimb bine, prin urmare nu esti ocolit de satisfactii, chiar daca treaba ti se pare ca se misca incet iar responsabilitatile tale sunt mari.


Gemeni

Zburdalnic si nu prea. Chiar daca Luna este in Gemeni, e posibil sa fii astazi destul de rezervat. Iti poti folosi in schimb excelentul simt analitic de care dispui pentru a analiza bine fiecare situatie si persoana in parte. Mai ales relatia de cuplu si cea cu copiii sunt puse sub lupa. La acest nivel, vindecarea unor rani emotionale este posibila prin afirmatii cumpatate si rabdare. Incearca sa nu pui la suflet niste piedici care ti se pun in cariera! Considera ca nu a venit timpul sa se intample anumite lucruri.

Rac

Te cam framanti astazi, sunt situatii care nu prea iti convin, sunt ganduri care nu iti dau pace. E bine sa intelegi ca, daca te complaci in anumite stari emotionale negative, inseamna ca asta e alegerea ta. Ai putea la fel de bine sa te bucuri de bilele albe din viata ta. Daca, din contra, vezi jumatatea goala a paharului, asteapta-te si la probleme fizice: tulburari respiratorii, raceala, probleme reumatismale, dureri de umeri si brate. Petrece azi cat mai mult timp acasa sau impreuna cu familia, pentru ca de acolo iti iei energia.


Leu

Astazi, s-ar putea sa te trezesti ca ti se retrag niste drepturi sau privilegii. Exista asadar riscul de a pierde ceva sau pe cineva din viata ta. Ai incredere ca, daca cineva dispare acum din anturajul tau, atunci el nu trebuie sa fie acolo. Daca drumurile se despart, inseamna ca e timpul ca te detasezi. De asemenea, s-ar putea sa pice niste planuri, ceea ce nu poate decat sa dechida alte posibilitati. Exista intotdeauna solutii de rezerva, numai ca trebuie sa ai rabdare si sa fii atent la detalii.

Fecioara

S-ar putea sa ti se para ca cineva pune astazi tunurile pe tine. Mai ales la serviciu, relatia cu superiorii ar putea sa reprezinte pentru tine un factor de stres. In acest caz, e bine sa te intrebi daca oamenii in mijlocul carora evoluezi te mai reprezinta, daca locul tau mai e langa ei. Incearca totusi sa nu iei decizii radicale pe baza emotiilor intense de moment. Reactiile tale pot fi disproportionate astazi si... trecatoare. Ar fi bine sa ai in vedere beneficiile materiale si poate e bine sa mai cedezi tu in anumite privinte.


Balanta

Ziua de azi poate fi pentru tine bogata in concluzii. La locul de munca, ti se adevereste ca ai avut dreptate in ceea ce priveste comportamentul unor oameni sau evolutia unor situatii. Daca esti nervos si dezamagit, recunoaste ca de la inceput ai proiectat tu singur acest deznodamant si, fireste, l-ai atras! Inseamna ca, pe undeva, a iesit dupa cum ai gandit. E bine sa iti temperezi reactiile, sa ramai detasat, sa inveti ce ai de invatat si sa-l lasi pe fiecare in legea lui, fara sa incerci sa intervii cu forta.

Scorpion

E clar ca vrei mai mult decat obtii si esti nemultumit de ceea ce primesti. Iar astazi, cu atat mai mult s-ar putea sa resimti un grad de insatisfactie mai mare din cauza ca nu esti suficient de iubit si de apreciat. Desigur, este doar o impresie a ta si un mod de a privi lucrurile. Ti se pare ca oamenii dragi nu iti raspund pe aceeasi lungime de unda. Ar fi bine sa-ti dai seama daca nu cumva practici o forma de iubire conditionata, pe principiul "iti dau ca sa-mi dai".


Sagetator

Luna in zodia opusa e cam iritata de prezenta lui Venus in zona familiei. De aici si pana la tensiuni in viata de cuplu nu e decat un pas. E posibil sa dai curs unopr reprosuri si sa fii iritat de anumite reactii ale partenerului de viata. Nu te lasa antrenat in acest cerc vicios, pentru ca nu ajungi nicaieri. Mai bine bucurati-va impreuna de evolutia unor planuri semanate de ceva timp care, incet-incet, prind contur.

Capricorn

Se pare ca trebuie sa te agiti putin astazi. Relatiile la locul de munca sunt destul de tensionate, asa ca e posibil sa fie nevoie de interventia ta directa pentru a pune lucrurile la punct. In acest sens, e de asteptat sa vorbesti mult, sa clarifici neintelegeri, eventual sa dregi ce ai stricat tu sau altii, sa te deplasezi. Daca ai rabdare si diplomatie, s-ar putea sa impresionezi superiorii prin abilitatile tale de mediere, ceea ce iti asigura bile albe in eventualitatea unei viitoare promovari.


Varsator

Neintelegeri astazi in Paradis pe tema cheltuielilor si a investitiilor. Punctele tale de vedere se pare ca nu prea converg astazi cu planurile partenerului de viata, asa ca cel mai intelept lucru pe care poti sa-l faci e sa nu te pui contra. Lasa lucrurile in voia lor si nu incerca sa te impui cu forta! E o zi potrivita sa faci o demonstratie de intelepciune. E bine sa fii temperat, rezervat in afirmatii si initiative. Cu cat ii lasi pe ceilalti sa se manifeste, fara sa intervii cu corectii in viata lor, cu atat vei fi mai apreciat.

Pesti

Luna in Gemeni este astazi stresata de Venus aflata chiar in zodia ta. Parca esti pe alta lungime de unda decat familia ta. S-ar putea sa ai impresia ca toti sunt impotriva ta, ca unul zice hais, iar altul cea. De aceea, e bine sa eviti astazi luarea unor decizii de care depind interesele comune. Fii conciliant si mergi mai bine pe mana celorlalti. Daca cedezi controlul asupra lucrurilor, s-ar putea sa constati ca lucrurile merg in directia buna fara ca macar sa fie nevoie sa faci tu ceva.

Sursa:astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii