Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 19 octombrie 2010

ro

19 Oct, 2010 11:35 915 Marime text

Berbec

Este o zi plina de emotii. Luna in Pesti, foarte aproape de Luna Neagra, plasata in zona smereniei si altruismului, discretiei si introspectiei, poate activa niste frici mai vechi. Poate ca te temi pentru sanatatea ta sau a cuiva drag, de exemplu. Sau poate ca te-a ajuns oboseala si ai tot felul de stari ciudate. In orice caz, trebuie sa stii ca emotiile tind sa fie exacerbate, iar tendinta ta este de a vedea lucrurile mai grave decat sunt. Mai mult, ziua poate fi frumoasa, cu vesti bune si cu sanse de a primi un sprijin providential.

Taur

Ai parte de surprize placute din partea prietenilor sau cunostintelor. Vin vesti bune, propuneri tentante cu privire la un proiect inedit sau invitatii cu privire la o vacanta. In orice caz, e important sa te arati disponibil pentru orice apare nou, chiar daca nu era inclus in programul tau de astazi. Pentru ca in acest fel, cunosti o persoana fascinanta care te inspira prin succesul si atitudinea sa si care poate juca rolul de mentor sau ghid.

Gemeni

In cazul tau, astazi este activata zona profesionala. Inspiratia, creativitatea si intuitia te ajuta sa gasesti metode ingenioase de a iesi dintr-o criza sau de a face un progres semnificativ in cadrul unui proiect sau al unei afaceri. Nu e nevoie decat sa fii receptiv si deschis. Nu ar fi exclus ca astazi sa primesti si o propunere noua sau sa faci o schimbare benefica la locul de munca.

Rac

Ziua de astazi pare sa fie dedicata demersurilor administrative si discutiilor pe seama derularii unui proiect, pentru care este necesara gasirea unei formule de lucru cat mai eficiente. Creativitatea este la cote maxime, vestile sunt bune, doar e nevoie sa fii atent la mici detalii din cadrul unui contract sau in ce priveste actele oficiale pe care le semnezi. Discutiile de astazi, intalnirile, ideile exprimate, fac ca roadele sa fie vizibile in plan profesional, in zilele urmatoare.

 

Leu

Esti foarte interesat de castig si siguranta materiala. Astazi explorezi noi cai de profit, noi demersuri prin care sa obtii finantari, credite, imprumuturi. Este o zi in care norocul iti poate surade in aceasta privinta, asa ca fii pe faza si primeste cu bratele deschise orice oportunitate care se iveste. S-ar putea ca cineva sa-ti ofere un sprijin financiar mult mai consistent decat promisese, sau sa primesti un cadou ori o prima. Chiar daca o parte din banii castigati in aceasta perioada se duc pe tot felul de lucruri, raportul castig/cheltuieli este in avantajul tau.

Fecioara

S-ar putea ca in relatiile tale, dar mai ales in relatia conjugala, sa apara un element de noutate. Poate ca partenerul vine cu o propunere neasteptata sau cu o abordare noua a relatiei si planurilor de viitor. De asemenea, nu este exclus ca cineva din anturaj sa reediteze o propunere de colaborare sau sa contribuie cu idei ingenioase la buna desfasurare a unui proiect. In acest context, este recomandat sa fii receptiv si dispus sa faci unele schimbari. Mai ales ca atitudinea deschisa la nou iti poate aduce si bani in plus in buzunar!

Balanta

Poti extrage beneficii maxime din aspectele acestei zile, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru asta este necesar sa fii flexibil, dispus sa-ti asumi unele greseli si sa le repari, sa schimbi ceva in modul de gandire si actiune. Schimbarile inteligente se soldeaza astazi cu beneficii materiale, asa ca merita sa te lasi purtat de inspiratie si sa-ti faci cunoscute ideile ingenioase. Pe de alta parte, astazi poti recupera o suma de bani.

Scorpion

O zi pe care o traiesti dupa pofta inimii, in sensul ca iti aduce emotii intense, experiente amoroase de neuitat, poate revederea unei foste iubiri sau cel putin declaratii neasteptate din partea unei persoane dragi. Cert este ca astazi ai toate sansele sa te reconciliezi cu cineva ori sa reiei o poveste amoroasa. Pe de alta parte, inspiratia si creativitatea sunt la cote maxime, ceea ce inseamna ca este o zi favorabila oricarui proiect nou, eventual artistic.

Sagetator

Astazi este posibil sa te concentrezi mai mult asupra nevoilor familiei, sau cel putin asa te indeamna Luna plasata in Pesti. Sensibilitatea este accentuata si tinzi sa dai o semnificatie mult exacerbata unor vesti pe care le primesti. Cu toate acestea, este o zi buna pentru a reface legatura stransa cu familia, pentru a observa ce lipseste din confortul caminului si cum poti aduce acel lucru acolo, pentru a te ocupa mai mult de planul personal.

Capricorn

Ziua de astazi iti aduce conjuncturi favorabile, momente agreabile petrecute cu prietenii, oportunitatea de a face niste destainuiri si chiar de a-ti cere iertare de la un prieten vechi. De fapt, este o zi a impacarilor, a renuntarii la orgolii. Asta daca esti dispus sa vezi ca e mai importanta linistea ta decat placerea iluzorie, egotica, de a a avea dreptate. E timpul scoaterii secretelor la lumina, impartasirilor neasteptate, dezvalurii unor temeri pe care le-ai ingropat demult in subconstient.

Varsator

Ai sansa, ca intr-o conjunctura favorabila, sa identifici noi calitati si aptitudini, care puse la treaba, sa-ti aduca mai multi bani in buzunar. Poti avea de asemenea, oportunitatea de a-ti creste credibilitatea si reputatia in mediul profesional, ca urmare a faptului ca reusesti sa te faci remarcat de superiori. Totusi, este necesar sa ai incredere in tine si in potentialul tau si sa ai curajul de a te afirma si a-ti exprima ideile cu voce tare. De asemenea, e necesar sa fii dispus sa-ti asumi responsabilitatea, atat pentru reusite cat si pentru greselile trecute.

Pesti

Luna prezenta in zodia ta te invita sa fii mai atent la nevoile tale, la felul in care faci lucurile de obicei, la atitudinea fata de lume. Iar daca vezi ceva ce trebuie schimbat, fa-o fara sa clipesti. Chiar daca ti-e teama, chiar daca ratiunea iti spune ca nu e momentul. Pe de alta parte, astazi s-ar putea sa-ti revina in minte niste dorinte mai vechi, pe care le-ai abandonat la un moment dat. Acum ai ocazia sa hotarasti ce faci cu ele: le ignori sau incepi sa crezi in implinirea lor?

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii