Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hasotti Un guvern PNL-PDL este imposibil pana in 2015

ro

09 Aug, 2010 15:25 1961 Marime text

pnl_puiu_hasotti_haioasa2.jpgÎn România nu vor avea loc alegeri anticipate. Ar fi "inoportune şi imposibile", apreciază liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, într-un interviu acordat RFI. Mai mult, spune senatorul, un Guvern PNL-PDL este imposibil până în 2015."Să fim realişti: alegeri anticipate în România nu au avut loc şi nu vor avea loc, mai ales în conjunctura politică de astăzi, când PD-ul a scăzut sub 20%, când totuşi ne aflăm într-o situaţie economică mai mult decât delicată, o conjunctură internaţională de asemenea delicată. Eu cred că nici nu ar fi oportune alegerile anticipate, dar cred că nici nu sunt posibile, pentru că întotdeauna se va găsi o majoritate parlamentară eterogenă, adică din tot arcul parlamentar, care să nu fie de acord cu alegerile anticipate. Or noi spunem în continuare, haideţi să stăm la masă şi să vedem în ce măsură nu este posibil un Guvern şi aici sunt mai multe formule : de tehnocraţi, politic, jumătate tehnocraţi-jumătate politic, un Guvern gen Johannis", explică liderul senatorilor PNL.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură a PSD, Haşotti susţine că textul trebuie să fie comun PSD-PNL, pentru a nu lăsa impresia liberalilor că s-ar situa "la remorca PSD".
O colaborare între PNL şi PDL ar fi imposibilă până în 2015, completează Haşotti, aducând ca argumente totala lipsă de încredere în PDL şi în Traian Băsescu, dar şi criticile aduse de PDL liberalilor.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 09 Aug, 2010 12:46 Poate nu e posibil ceeace spune senatorul HASOTTI, dar din activitatea politica a PNL si a PSD reiese o a treia POSIBILITATE si anume O LOVITURA DE STAT urmata cu ASASINAREA PRESEDINTELUI ROMANIEI si schimbarea GUVERNULUI BOC. Trebuie luata in vedere si aceasta VARIANTA doarece PNL este sprijinit financiar si moral de MASONERIA BRITANICA iar PSD este sprijinit de MAFIA RUSESCA ce este prezenta in DOBROGEA de cand au inceput sa se INMULTEASCA atacurile ARMATE asupra bancilor, agentiilor de schimb valutar , bancomatelor ,sa explodeze rachetele, sa se prabusesca avioanele din senin ,sa se sinucida anumite persoane, accidente rutiere cu multe victime ,etc.