Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul Sorinei Placinta risca sa ajunga la inchisoare pentru profanare (video)

ro

04 Jun, 2010 17:14 2242 Marime text

profanare_razvan_placinta.jpgRăzvan Plăcintă a urinat pe o troiţă maramureşeană apoi a postat pe internet poze cu incidentul. Se pare că Răzvan Plăcintă a postat, pe contul său de pe un site de socializare, o poză în care urinează pe o troiţă maramureşeană şi a comentat: "Asta fac eu cu Dumnezeu".

Fapta sa nu este doar imorală, ci şi ilegală. Fiul Sorinei Plăcintă riscă între 3 luni şi 3 ani de închisoare pentru profanarea unui monument. Fiul fostului ministrul al Tineretului şi Sportului, în vârstă de 19 ani, a aderat, în 2008, la prima Biserică Ateistă. Membrii acestei grupări neagă existenţa lui Dumnezeu şi au drept scop să elibereze lumea de religie.

 

Băiatul locuieşte în Canada de câteva luni iar înainte a locuit în Elveţia. Nu e prima dată când Răzvan Plăcintă este în centrul atenţiei presei. Chiar în timp ce mama sa era ministru, băiatul a postat pe acelaşi site poze în care simula săruturi cu alţi bărbaţi. Sorina Plăcintă spunea la acea dată că este mândră de fiul ei, că este independent şi ca aşa l-a crescut.

Vezi Video:

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii