Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica adjunctei de la ITM Constanta s-a sinucis

ro

15 Jan, 2010 14:06 3884 Marime text

calorifer.jpgStudentă la Facultatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj, Ioana Alexandra Petrică de 24 de ani, singurul copil al adjunctei de la ITM Constanţa, Maria Petrică, şi-a pus capăt vieţii. Ea a fost găsită de un coleg ieri dimineaţă în apartamentul din Cluj în care locuia, spânzurată de un calorifer.

Apropiaţii fetei au declarat că aceasta a avut un iubit de care s-a despărţit în urmă cu patru luni, iar la scurt timp a intrat în depresie.

Oamenii legii spun că nu au dubii că este vorba despre o sinucidere, dar se aşteaptă întâi rezultatul necropsiei. „Nu există suspiciuni în acest caz. Moartea tinerei a survenit în urma spânzurării", a declarat, potrivit Foii de Transilvania, Gina Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj. Victima nu a lăsat nici un bilet sau alte urme care să explice de ce a recurs la sinucidere.

Tânăra şi-a petrecut sărbătorile de Crăciun alături de familia din Constanţa, însă Revelionul l-a petrecut cu prietenii, la Cluj, care încercau să o ajute să treacă peste despărţirea de fostul iubit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • necunoscut 16 Jan, 2010 09:28 =)) poza facuta de garcea =)))))))))))))))))) stiu nu e frumos NU RAD DE TRAGEDIA fetei rad de PROSTIA romanilor, 1000 de ani de as incerca si tot nu as reusi sa ma spanzur de caloriferul din imagine =))))))
  • colega 15 Jan, 2010 12:24 Nu faceti confuzii! Nu e nici o fiica a "adjunctei"..doamna e sefa de serviciu la ITM
  • laura 15 Jan, 2010 11:23 Foto atasata comentariului este revoltatoare.Putina decenta hienelor ! Dumnezeu sa o ierte !