Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbateri pe Legea Educatiei, la Parlament

ro

29 Mar, 2010 13:52 1165 Marime text

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc sunt aşteptaţi astăzi la Parlament, pentru dezbaterile pe tema Legii Educaţiei Naţionale. La aceeaşi masă se vor aşeza şi reprezentanţii federaţiilor sindicale din Învăţământ. Social-democraţii şi liberalii au refuzat să participe şi spun că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi-a depăşit din nou atribuţiile când a organizat dezbaterea publică.

Primii care au declinat invitaţia la discuţii au fost liberalii. Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că formatul dezbaterii nu este conform cu rolul Parlamentului şi încalcă regulile care guvernează relaţia dintre Executiv şi Legislativ.

Nici PSD nu va participa la discuţii, considerând dezbaterea doar o mascaradă. La discuţii vor lua parte însă reprezentanţii Partidului Conservator.

Liderii sindicatelor din educaţie au anunţat însă că vor merge la discuţii pentru a le spune guvernanţilor în faţă nemulţumirile. Nu însă şi reprezentanţii Consiliului Rectorilor, care au respins proiectul Legii Educaţiei.

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 29 Mar, 2010 10:56 LIBERALII condusi de CALIN POPESCU TARICEANU sunt niste HOTI,HOTI,HOTI... Cate MILIARDE DE LEI VECHI a acordat Guvernul TARICEANU prietenului liberal IONEL CHIRITA pentru orasul HARSOVA de Constanta si care nu se regasesc NICAIERI ??? Poate in SISTEMELE performante de supraveghere a orasului HARSOVA ,dar care ,inca, sunt TINUTE SECRET,adica o SECURITATE PARTICULARA care sa faca ce vor EI dupa bunul plac al inimii ??? De unde avem noi CERTITUDINEA ca sunt de BUNA CREDINTA si nu folosesc aceste sisteme pentru MANIPULAREA POLITICA,economica si sociala ??? Daca sistemele de supraveghere folosesc ENERGIA CREIERULUI de unde stim noi ca NU sunt FOLOSITE si in activitati criminale ??? Cine poate CITI GANDURILE din creier, SIGUR, POATE SA-L MANIPULEZE violent sau pasnic. Acum o nervozitate si o criza de violenta,NEJUSTIFICATA, poate fi pusa pe seama acestor SISTEME DE CITIRE A GANDURILOR , care au ”cazut” pe mana unor CRIMINALI .