Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deschidere de an şcolar la "C.A. Rosetti"

ro

13 Sep, 2011 00:08 2451 Marime text
deschidere_an_scolar_-_c._a._rosetti_1.jpgFestivitatea de deschidere a noului an şcolar, condusă de către d-na director Güner Omer, a strâns în careu elevii şi profesorii Grupului Şcolar „C. A. Rosetti" deopotrivă, astăzi, 12 septembrie 2011. A fost un moment al bucuriei revederii pentru unii, dar şi un moment al emoţiilor, specifice începutului, pentru cei nou veniţi.

Ca în fiecare an, au răspuns invitaţiei de a fi alături şcolii reprezentanţi ai comunităţii: preotul George Raftu, care a oficiat un tedeum, reprezentantul Secţiei 5 de Poliţie - agent de proximitate, Nicolae Popescu, preşedintele Asociaţiei de Părinţi a şcolii, Virgil Oprescu. Prin simpla prezenţă, dar şi prin cuvintele adresate, aceştia şi-au manifestat interesul pentru bunul mers al şcolii.

deschidere_an_scolar_-_c._a._rosetti_2.jpgS-a făcut apel la o mai mare implicare a tuturor cadrelor didactice, a elevilor şi a părinţilor în desfăşurarea procesului instructiv-educativ, la obţinerea calităţii în educaţie şi la creşterea gradului de disciplină în rândul elevilor.

Festivitatea s-a încheiat cu urările d-nei director Omer, urări de succes în noul an şcolar, de putere de muncă şi realizări personale, adresate tuturor celor prezenţi.

Director,

Prof. ing. Güner Omer

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii