Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatii vor fi cazati anul viitor la aceleasi unitati hoteliere ca in 2009

ro

21 Dec, 2009 21:55 666 Marime text

Secretarul Camerei Deputaţilor, Dumitru Pardău (PDL), a declarat luni că deputaţii vor fi cazaţi la aceleaşi unităţi hoteliere ca şi până acum, în memorandumul intern precizându-se că transportul parlamentarilor va fi asigurat, de la hotel la Parlament, în microbuze, în anumite condiţii.

„În ceea ce priveşte cazarea deputaţilor se va merge pe aceleaşi unităţi hoteliere ca şi până acum, doar că cei din conducerea Camerei Deputaţilor, Secretariatul General este împuternicit să reia, să reînceapă negocierile pentru 2010. Sunt aceleaşi unităţi hoteliere", a afirmat Pardău.

Cazarea deputaţilor pentru anul în curs a fost asigurată la hotel Bucureşti, a fost asigurată prin încheierea contractelor cu Bucureşti Turism SA-Centre Ville Aparthotel şi The Monte-Nelly Hotel Managemenet SRL, iar pe bază de comandă la hotelul Baron SRL-Hotel Royal.

„Pe lângă Bucureşti Turism SA-Centre Ville Aparthotel, The Monte-Nelly Hotel Managemenet SRL, Baron SRL-Hotel Royal, deputaţii în baza oferetelor cerute de către dânşii, vor putea opta şi pentru alte unităţi hoteliere, cu condiţia să aibă în scris aprobarea chestorului Camerei Deputaţilor care are responsabilităţi privind cazarea parlamentarilor, urmând procedurile de lucru cu aceste unităţi hoteliere să se realizeze tot în baza comenzilor ce vor fi lansate de către instituţia noastră", seprecizează îndocumentul Camerei, adaugându-se că: „tariful de cazare în orice altă unitate hotelieră va fi mai mic sau cel mult egal cu cel negociat şi contractat cu Bucureşti Turism SA-Centre Ville Aparthotel, pentru unitate de cazare dublă în regim de single".

MemorandumulSecretariatului General prevede şică „transportul deputaţilor va fi asigurat de Camera Deputaţilor cu microbuzele proprii de la unitatea hotelieră la Palatul Parlamentui şi retur, doar pentru hotelurile situate pe o rază de cel mult 4 km şi la care sunt cazaţi un minimum de 15 deputaţi".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii