Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delta Dunării, promovată pe IPhone

ro

09 Oct, 2010 14:15 2331 Marime text
delta.jpgConsiliul Judeţean Tulcea propune lansarea unui ghid turistic electronic al Deltei Dunării pentru IPhone. Potrivit Adevărul de Seară Tulcea, propunerea este cuprinsă într-un proiect pe care Consiliul Judeţean Tulcea îl va depune pentru dezvoltarea turismului, valoarea totală a proiectului fiind de 980.000 de lei.

Alături de acest ghid electronic, CJ mai propune şi un DVD de promovare, spoturi publicitare, broşuri şi un album foto documentar.Ideea ar putea fi pusă în practică prin accesarea de fonduri europene. Pentru dezvoltarea turismului în judeţul nostru, Consiliul Judeţean propune realizarea unui ghid mobil electronic al produselor turistice, accesibil pe Iphone. Acesta va fi proiectat în cadrul unei aplicaţii şi diseminat prin intermediul a 1000 stick-uri în vederea instalării pe dispozitive mobile (telefon mobil compatibil sau APPLE IPhone). De asemenea, se mai doreşte realizarea a patru tipuri de broşuri de promovare a produselor turistice propuse (minim 10 pagini fiecare, câte 10.000 exemplare din fiecare tip), a unui album foto-documentar al Judeţului Tulcea care să includă toate produsele turistice (minim 120 pagini – tot câte 10.000 de exemplare). La acestea se mai adaugă o broşură generală care să includă produsele turistice specifice, inclusiv trasee turistice definitorii pentru fiecare tip de produs turistic.

sursa foto: badpolitics.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cocor Prin Delta 09 Oct, 2010 16:27 Ma face sa rad acest articol poate vor sa obtina fonduri europene pentru alte investitii nu pentru turism. Eu am vreut sa fac o parte din ce scrie mai sus aproape gratuit bineinteles cu ajutorul primariei Tulcea si primariile de la sate tot ce trebua sa faca ele era sa imi dea informatiile cerute despre fiecare sat in parte din Delta Dunarii si toate obiectivele turistice din ficare sat si o descriere si multe altele....... dar nu a interesat pe nimeni pe ei ai intereseaza bani europeni nu Delta :)) In afara de primaria din Tulcea am contactat vreo 10 din Delta dar nu mia raspuns apsolut niciun asa mare interes au ele sa promoveze Delta Dunarii de nici nu ai intereseaza....... Astia vor fi niste bani aruncati sau pierduti pe traseu :))