Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel decide azi daca dosarul „Mazare" pleaca la Curtea Constitutionala

ro

24 Mar, 2010 13:43 1356 Marime text

mazare_nazzi.jpgInstanţa Curţii de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe în cursul zilei de azi asupra excepţiilor de neconstituţionalitate invocate în dosarul în care primarul Radu Mazăre este judecat pentru fapte de corupţie, alături de alte de 36 de persoane. Dacă judecătorii vor admite, în principiu, excepţiile invocate de avocaţii apărării, atunci dosarul va fi trimis Curţii Constituţionale, iar procesul va fi suspendat.

De menţionat că ar putea trece câteva luni bune până ce cazul va ajunge la Curtea Constituţională şi, înapoi, la Curtea de Apel Bucureşti. Dacă, însă, instanţa va respinge excepţiile, atunci judecata cazului nu va fi afectată în niciun fel. Avocaţii apărării au invocat, în urmă cu o săptămână, mai multe excepţii de neconstituţionalitate ce vizează legala sesizare a instanţei privind dispoziţiile legii 78/2000, fiind vorba despre organizarea şi funcţionarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi, respectiv, modul în care sunt expuse faptele de corupţie în legea respectivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Petru 31 Mar, 2010 16:03 Pleacă la ÎCCJ, datorită dlui inculpat lector notar Aurel A. J, din banca nr. 1, central. Numai mpentru 28 de zile.