Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilier gasit spanzurat

ro

10 Dec, 2009 22:22 934 Marime text

Un consilier local din comuna mehedințeană Godeanu s-a spânzurat joi, în curtea casei sale, pe fondul consumului de alcool, potrivit Poliţiei, în timp ce PSD Mehedinţi susţine că bărbatul ar fi decis să se sinucidă deoarece nu ar mai fi suportat presiunile politice.

"Ion Turturea, consilier local PSD la Godeanu, s-a spânzurat în această dimineaţă, lăsând un bilet în care a scris că nu mai suporta presiunile la care era supus din partea PD-L. Este absolut regretabil şi de neconceput că oamenii au ajuns să-şi ia viaţa ştiind la ce presiuni au fost supuşi în ultimii cinci ani şi nemaisuportând ideea altor cinci ani caracterizaţi de aceleaşi practici", a afirmatAdrian Bidilici, purtătorul de cuvânt al PSD Mehedinţi.

Purtătorul de cuvânt al PSD Mehedinţi mai susţine că, din discuţiile purtate cu membrii familiei lui Ion Turturea, reiese că bărbatular fifost ameninţat de mai multă vreme cu pierderea locului de muncă din cauza convingerilor sale politice. Ion Turturea era angajat cântăreţ bisericesc la biserica din comună.

Poliţia mai precizează căla examinarea exterioară a cadavrului nu au fostdescoperite urme de violenţă.Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii