Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Callatis Therm, despre furnizarea caldurii în Mangalia „E necesara contractarea unui credit bancar ce urmeaza a fi garantat de Consiliul Local“

ro

24 Nov, 2011 14:54 1038 Marime text

Conducerea Callatis Therm a transmis în urmă cu puţin timp o informare de presă prin care aduce la cunoştinţă în ce condiţii vor primi locuitorii din Mangalia căldură în această iarnă.

Redăm integral textul comunicatului:

„Societatea Callatis Therm SA (fosta Rominservices Therm SA), in calitate de concesionar al serviciului public de alimentare cu energie termica in municipiul Mangalia, face urmatoarele precizari:

In data de 21 noiembrie 2011 conducerea societatii a a vut o intilnire la sediul Primariei Mangalia cu consilierii din Mangalia .

In cadrul acestei intilniri s-au purtat discutii pe tema gasirii unei solutii cit mai rapide in vederea asigurarii fondurilor necesare achizitionarii combustibilului necesar pentru sezonul de incalzire 2011 - 2012.

Avind in vedere :

  • - Suma restanta de achitat de Primarie in contul bugetului de stat
  • - Atacarea in contencios administrativ de catre Institutia Prefectului a hotararii de consiliu local privind ajustarea pretului de productie si distributie a agentului termic, fapt ce duce la inregistrarea de pierderi de societatea Calllatis Therm ,

S-a cazut de acord asupra faptului ca este necesara contractarea de catre Callatis Therm unui credit bancar, credit ce urmeaza a fi garantat de Consiliul Local. Conditiile si cuantumul creditului care urmeaza a fi contractat vor fi discutate intr-o intalnire viitoare“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii