Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia de regulament vrea desfiintarea comisiilor

ro

26 Sep, 2009 12:42 611 Marime text

O lege la câteva luni sau chiar într-un an. În rest, program de voie. La asta se rezumă activitatea mai multor comisii parlamentare care cheltuiesc bani să ţină armate de consilieri, experţi parlamanentari, şefi de cabinet, şoferi şi alţi salariaţi. Că se toacă banii degeaba au observat şi deputaţii. Mai nou, comisia de regulament a Camerei vrea să propună desfiinţarea acelor comisii, pe motiv că nu îşi mai justifică existenţa.

Legile venite din partea comisiilor parlamentare pot fi numarate pe degete. Chiar daca nu se evidentiaza prin legi au totusi puncte care le scot in evidenta, cheltuiesc bani să ţină armate de consilieri, experţi parlamanentari, şefi de cabinet, şoferi şi alţi salariaţi. Că se toacă banii degeaba au observat şi deputaţii. Mai nou, comisia de regulament a Camerei vrea să propună desfiinţarea acelor comisii, pe motiv că nu îşi mai justifică existenţa.

Pentru început, pe lista neagră sunt trei comisii propuse pentru desfiinţare: comisia pentru egalitate de şanse, comisia pentru tehnologia informaţiei şi comisia economică.
Pericolul de a fi desfiinţată vreo comisie este totuşi foarte îndepărtat. Eventual peste câţiva ani.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii