Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare de 14 miliarde pentru Alco Clima în mandatul primăriţei Mariana Mircea - încă un contract la Hollywood

ro

05 Jan, 2011 19:40 5441 Marime text

mariana_mircea.jpgPrimăriţa din Cernavodă, Mariana Mircea, a prelungit colaborarea cu Hollywood. Este vorba despre restaurantul deţinut de firma cernavodeană Alco Clima, cu care Primăria Cernavodă colaborează încă din 2007, de pe vremea fostului primar.

 

În mandatul Marianei Mircea, societatea a obţinut patru contracte şi o suplimentare. Contractul nr. 38652/31.12.2010 privind „Serviciul de cantină pentru «Cantina de ajutor social» şi serviciul de catering pentru «Căminul de Persoane Vârstnice»" a fost încheiat de oraşul Cernavodă, reprezentat de Mariana Mircea, cu SC Alco Clima SRL pentru suma de 315.944 lei fără TVA, adică pentru peste trei miliarde de lei vechi. De precizat că valoarea estimată a cantinei şi a serviciului de catering pentru persoanele nevoiaşe, respectiv pentru vârstnici, a fost de 341.173 lei fără TVA.

Într-o ediţie anterioară arătam că acest contract prevede asigurarea hranei pentru 100 de persoane nevoiaşe şi pentru 32 de vârstnici pe o durată de 12 luni. Deschiderea ofertelor a avut loc pe 17 decembrie, la licitaţie participând două firme. Se pare însă, că de ceva ani încoace oferta Alco Clima este imbatabilă. De precizat că valoarea totală a contractelor parafate de SC Alco Clima SRL cu oraşul Cernavodă în timpul mandatului Marianei Mircea se cifrează la 1.427.928 lei fără TVA, aşa cum rezultă din contractele publicate pe site-ul e-achizitii.com. Cu alte cuvinte, din septembrie 2009 (primul contrtact câştigat în mandatul Marianei Mircea) şi până în prezent, firma cernavodeană care administrează restaurantul botezat după numele cetăţii filmului, a obţinut peste 14 miliarde de lei vechi fără TVA.

 

Patronul, în concediu, peste hotare

Reamintim că afaceristul care deţine această firmă şi care a descoperit se pare reţeta succesului este Nelu Sava, unic asociat şi administrator. De precizat că am încercat să-l contactăm telefonic pe patronul restaurantului pentru a afla care este secretul succesului firmei sale, care câştigă de ani buni, sume importante din contactele pe bani publici, însă nu a fost de găsit. O angajată ne-a răspuns că Nelu Sava nu poate fi găsit până marţea viitoare pentru că este plecat în concediu în străinătate. Am contactat-o telefonic şi pe primarul Mariana Mircea pentru detalii în plus despre colaborarea cu Hollywood, însă nici aceasta nu a fost de găsit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CICI 06 Jan, 2011 02:04 NEA NELUTU IN CONCEDIU ? NU POT SA CRED ! EL SI CU SIMONA SUNT DE NOTA 10 ! NU MA MIRA CA EI SA CASTIGE LICITATIILE. EU DE FIECARE DATA CAND AM DRUM PRIN CERNAVODA, MAI ALES PE LA ORA PRANZULUI OPRESC LA RESTAURANT SI MANANC ! LOCALUL E CURAT, MANCAREA EXCELENTA SI FOARTE IEFTINA. O CIORBA DE BURTA TE COSTA CCA 3,5 LEI DE EXEMPLU ! BRAVO LOR ! MERITA LAUDE RESTAURANTUL HOLLYWOOD !