Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine il vrea pe prefectul Palaz inzapezit?

ro

08 Feb, 2010 20:54 1521 Marime text

claudiu_palaz_01.jpgÎn calitate de preşedinte al Comandamentului Judeţean pentru situaţii de urgenţă, prefectul Claudiu Iorga Palaz a coordonat activitatea acestei structuri pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite.

Întrucât mai multe cunoştinţe ale reprezentantului Guvernului în teritoriu i-au solicitat ajutorul pentru a nu risca să rămână înzăpezite în diverse zone ale ţării, la un moment dat s-a crezut că prefectul ar fi rămas blocat printre nămeţi. Zvonul a apărut după ce Palaz a apelat la primarul localităţii Lehliu şi la prefectul judeţului Călăraşi pentru a interveni în sprijinul consulului general al Republicii Turcia la Constanţa, doamna Füsun Aramaz. Demnitarul turc se afla, împreună cu un copil de doi ani, în drum spre Bucureşti, iar autoturismul cu care se deplasa întâmpina probleme în trafic din cauza troienelor de zăpadă din zona Lehliu. Intervenţia sa pentru siguranţa consulului general al Republicii Turcia la Constanţa a creat confuzie în rândul unora, iar vestea că ar fi înzăpezit a aflat-o fiind în propriul birou unde centraliza informaţiile furnizate din judeţ.

În acest context, menţionăm că, încă de la primele ore ale dimineţii şi până în prezent, prefectul judeţului Claudiu Palaz s-a aflat în Constanţa şi a monitorizat şi coordonat situaţiile survenite în teren din cauza condiţiilor meteo din ultima vreme.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii