Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR licitează pentru lucrări de reparaţii şi întreţinere şi în Dobrogea

ro

13 May, 2011 21:42 1661 Marime text

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA organizează 5 licitaţii deschise pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la instalaţiile de semnalizare feroviară, pe raza a 4 regionale de cale ferată: Craiova, Bucureşti, Constanţa şi Braşov.

Prima dintre licitaţii va fi organizată în vederea atribuirii de contracte care au ca obiect reparaţii curente la reţeaua de cabluri în 20 staţii de cale ferată, aflate pe raza Regionalei CF Craiova. Cea de-a doua licitaţie va fi organizată în vederea atribuirii de contracte care au ca obiect reparaţii curente la reţeaua de cabluri în 2 staţii de cale ferată (Mogoşoaia şi Voluntari) şi pe 4 secţii de circulaţie (Mogoşoaia - Baloteşti, Pajura - Mogoşoaia, Mogoşoaia - Otopeni şi Otopeni - Voluntari) aflate pe raza Regionalei CF Bucureşti.

Lucrări de reparaţii şi întreţinere şi în Dobrogea

De asemenea, CFR aşteaptă proiecte şi în vederea unor reparaţii curente la instalaţiile de asigurare (tip SBW) a macazelor şi semafoarelor în staţia Baia Dobrogea.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 60 de zile de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea estimată a achiziţiei este de 120.520 lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 24.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa.

O altă licitaţie va fi organizată cu scopul identificării celui mai bun proiect care să vizeze reparaţii curente la instalaţiile de centralizare electrodinamică (CED) în staţia Babadag.

Termenul de finalizare a lucrărilor în acest caz este de 60 de zile de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Valoarea estimată a achiziţiei este de 158.660 lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26.05.2011, ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa.

Reparaţii capitale vor fi efectuate şi la instalaţiile de centralizare electrodinamică (CED) în staţia Siculeni. Termenul de finalizare a lucrărilor de la Siculeni este de 75 de luni de la data atribuirii contractului, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 2.032.800 lei fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 25.05.2011, ora 09.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Braşov.

Valoarea totală estimată pentru lucrările de reparaţii curente şi capitale la instalaţiile feroviare este de 3.489.980 lei, fără TVA, iar sursa de finanţare este asigurată de la bugetul de stat.

Sursa:http://www.evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii