Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călin Geambaşu a compus două medoldii, special pentru mireasă şi socrul mic

ro

30 Aug, 2012 22:32 1687 Marime text

Band-ul Călin Geambaşu face parte dintre artiştii care au fost invitaţi să cânte la nunta Elenei Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu. Călin Grambaşu a compus, în timp record, două melodii, una dedicată miresei şi alta dedicată socrului mic.

Fiul lui Petre Geambaşu, Călin, şi band-ul său repetă de când au primit invitaţia de a cânta la nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda, de pe 1 septembrie, scrie Cancan.

"Au făcut din noapte zi. Trupa, care cuprinde un număr de 28 de artişi, cum se întâmplă la concertele lor private de tip Premium, repetă de la nouă seara până dimineaţa la cinci, iar Călin a compus două piese pentru fiica lui Băsescu. "În noaptea nunţii noastre", o melodie dedicată miresei şi alesului ei şi "Doar tată şi fiică, în paşi de vals". Cea de-a doua este scrisă pentru preşedinte şi fiica sa, cei pe care Călin îi va invita să danseze împreună pe acestă melodie. Este un duet pe care Călin îl cântă cu Adriana Vlad, singura solistă rămasă în band, după moartea Mălinei", susţine o sursă apropiată band-ului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii