Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luna iunie 2024. Bani, dragoste, sănătate, carieră, în funcție de zodie

ro

02 Jun, 2024 08:44 1880 Marime text


Berbec 

Se conturează schimbări importante în relațiile cu anturajul apropiat. Părerile tale vizavi de unii sunt pertinente, astfel că ar fi bine să-ți asculți vocea interioară și să renunți rapid la cei care îți pun bețe în roate sau la cei pe care îi simți că lasă greul acțiunilor comune numai pe umerii tăi. Vor veni în preajma ta oameni noi, minunați alături de care te vei implica în proiecte de anvergură și pe termen lung. La serviciu se vor debloca multe, iar relațiile colegiale vor deveni destul de bune, însă spre finele lunii, în umbră unii încep să clevetească.

Taur 

Este o perioadă frumoasă, plină de activități diverse și cu multe persoane în preajma ta. Trasează planuri de viitor, spune clar și răspicat ce ai de spus, mai ales în relațiile apropiate, și evită compromisurile. Este vremea marilor schimbări pe toate planurile vieții, așa încât mobilizează-te să-ți aranjezi viața așa cum vrei. Se deschid oportunități financiare, fie prin câștiguri suplimentare la locul de muncă, fie prin implicarea în colaborări. Tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. Rezumă-te la strictul necesar și evită investițiile pe termen lung. Relațiile sentimentale încep să se lămurească.

Gemeni 

Este vremea ta în luna Iunie în sensul că vei deborda de energie și chef de viață. Dorința de a schimba totul în preajma ta este dublată de susținere energetică astrală, așa încât nu-ți rămâne decât să te concentrezi pe nevoile tale și pe ceea ce îți dorești de acum încolo în preajma ta. Planificând acum pe îndelete ceea ce dorești să se materializeze în viața ta, de la gând la faptă va fi foarte puțină vreme. De aceea, fii atent ce îți dorești că s-ar putea să primești. La serviciu se va încheia o etapă importantă.

Rac 

Prima parte a lunii este o perioadă favorabilă meditației interioare și retragerii din prim-planul vieții cotidiene. Rezervă momente numai pentru tine și pentru compania unora care chiar îți merită prezența. Detașează-te de mărunțișurile vieții. Acum este vremea marilor schimbări! Se vor remarca destul de zgomotos relațiile cu prietenii, discuțiilor profesionale și planificarea unor acțiuni de anvergură alături de oameni dragi și de încredere. Și totuși, mai sunt șanse de a te desprinde de unii care te tot provoacă și care doar profită de pe urma ta. Prudență, răbdare și discernământ! Cultivă gândurile nobile!

Leu 

Relațiile de prietenie și cele profesionale sunt foarte animate în prima parte a lunii. Cele discutate în această lună cu aceste persoane vor avea ecouri multă vreme de acum încolo. Este rost de relații noi și de implicarea în proiecte profesionale de mare anvergură. Este nevoie de prudență în relațiile cu șefii și autoritățile, deoarece sunt posibile altercații serioase până pe 9 Iunie. a doua parte a lunii este favorabilă introspecției, discreției și detașării de cotidian. Sănătatea devine vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești serios. se deschide o etapă profesională și una personală de o cu totul altă amploare.

Fecioara 

În primul rând apar blocaje financiare, pe care le-ai mai întâlnit cândva. Posibilitatea unor câștiguri noi este la orizontul îndepărtat, acum fiind vorba doar despre planuri și promisiuni. Totul este să ai răbdare, să sesizezi încotro bate vântul schimbării și să te lași purtat de el. În segmentul amoros se încheie o etapă, probabil că finalizezi un demers important referitor la persoana iubită, la copii, fie pur și simpli te detașezi de tot. Relațiile cu neamurile vor fi și ele vizate de curenții astrali, așa încât sunt șanse de remediere a unor conflicte. La locul de muncă se îmbunătățesc lucrurile.

Balanta 

Începe o perioadă favorabilă în sensul că starea ta de spirit se va îmbunătăți. Energia astrală de care vei beneficia în această lună te va impulsiona să operezi acele modificări în viața ta care să-ți aducă progres pe toate planurile. Unele relații cu persoanele din anturajul profesional se vor dizolva, altele de vor consolida. Pentru că mentalul este destul de distorsionat ar fi bine să eviți discuțiile ample și escaladarea conflictelor gratuite. Ești bine susținut în plan profesional de către șefi, persoane cu funcție, peroane oficiale din mediul în care activezi. Schimbări de anvergură la locul de muncă.

Scorpion 

Te vei simți mai bine începând cu această lună, pentru că energia vitală va crește. Se vor lămuri relații și situații care până acum au tot fost complicate, încurcate, incerte. Totul este să ai răbdare să vezi despre ce este vorba și să nu te aventurezi în orice, oricum. Referitor la banii și bunurile comune cu alții se întrezăresc ameliorări în sensul că vei putea rezolva ușor datorii, demersuri privitoare la moșteniri și partaje, poți lua credite sau poți investi în proiecte pe termen lung. Atenție însă la veniturile tale, care fie se diminuează, fie se amână pe termen nedeterminat.

Sagetator 

Prima parte a lunii evidențiază relațiilor parteneriale. Chiar dacă mai persistă neplăcerile, sunt șanse bune de rezolvare. Excelentă perioadă și pentru a pune la punct aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Este rost de cheltuieli majore fie pe bunuri valoroase, fie pe facturi, servicii, taxe de care beneficiezi alături de alții. Pe de altă parte, vor apărea și câștiguri suplimentare din colaborări sau din moșteniri. Prudență în toate mai ales în ceea ce privește documentele ce atestă bani și bunuri! Există riscul să cheltuiești pe inutilități sau pe mofturile altora. Intervalul 28 – 30 Iunie te răscolește mult.

Capricorn 

Foarte animat este locul de muncă în prima parte a lunii! Discuții profesionale, activități intense, modificări definitive în plan profesional. Este bine să fii atent la ceea ce se petrece în acest segment și la felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Fiind foarte preocupat cu munca există riscul să-ți neglijezi sănătatea. Sunt posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. După 22 Iunie se va îmbunătăți starea ta generală, dar nu forța nota. Ocupă-te serios și pe îndelete de tine, pentru că rezultatele vor fi uimitoare atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Varsator 

Continuă răsturnările de situație în plan amoros! Este posibil să te îndrăgostești de cine nici cu gândul nu gândești și de aici se poate declanșa un lung șir de situații inedite și amuzante. Evită exagerările și ține cont de spusele celor dragi! Unele relațiile se vor reconfigura sau finaliza definitiv. Este ceva mai dificil să echilibrezi balanța amor-prietenie, dar totul este posibil. La locul de muncă este forfotă, iar din 17 Iunie, fiind loc de revizuiri, reluările unor sarcini de lucru sau rediscutarea condițiilor de muncă. Se prefigurează o nouă etapă profesională. Însă, există detalii ascunse, de aceea fii prudent.

Pesti 

Schimbări importante în plan domestic! Reamenajări de anvergură, schimbarea casei sau a zonei în care locuiești, toate vor veni înaintea ta, atât dinspre membrii familiei, cât și prin concretizarea unor planuri întocmite mai demult. Financiar primești susținere dinspre locul de muncă, însă și cei dragi te pot ajuta cu sume importante de bani sau cu favoruri substanțiale. În preajma datei de 22 Iunie se lămuresc relațiile cu prietenii. Se recomandă prudență, întrucât mentalul este distorsionat și poți lua decizii greșite. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente și de bun augur. Renunță la cei care te obosesc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii