Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu, Geoana si Antonescu vor participa vineri la marea confruntare

ro

19 Nov, 2009 14:46 917 Marime text

 

Marea confruntare a principalilor candidaţi la alegerile prezidenţiale va avea loc vineri seară.

Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu au confirmat că vor participa la dezbaterea care va fi difuzată de B1TV.

Marea dezbatere a candidaţilor la Preşedinţie, organizată de TVR, nu a mai avut loc miercuri.

Cu mai puţin de o oră înaintea începerii emisiunii, care ar fi trebuit aă aibă loc începând cu 19.30, a venit anunţul că totul a fost anulat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristi din alba-iulia 20 Nov, 2009 10:11 domnului mircea geoana. hotia cea mai mare sa facut pe vremea guvernului p.s.d (afacerea petrom)la fel si pe vremea p.n.l domnule crin antonescu uni lo iertat pe dinu patriciu de datori si alti io permis sal vanda frumoasa gandire domnilor.ce ne puteti spune???.dmn mircea goana eu sincer am un mare respect pnt dmnv dar eu va vad bine si vam vazut bine ministru de externe sa nu uitam ca pe vremea cind erati ministru de externe am avut presidentia osc este un lucru mare pntr romania din 90 incoace noi nu am avut un ministru de externe ca mircea geoana si nici nu cred ca o sa mai avem de acea eu va vad cel mai bine acolo. pntr toti cei trei candidati. domnilor ce veti face pentru a scoate romania din mizeria in care ne aflam caci la noi nui criza ci mizerie uni au lefuri imense si alti nu pot sa-si cumpere o paine