Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baronii PSD ii pun piciorul in prag lui Ponta Nicuşor nu vrea sa auda de candidati liberali

ro

16 Sep, 2011 13:58 1589 Marime text
nicusor.jpgPumnul trantit in masa partidului de Victor Ponta nu ii impresioneaza pe baronii partidului, care refuza hotarat sa imparta „cascavalul" local cu liberalii.

Jupani de ani buni in fiefurile lor, vechii lideri locali ai PSD refuza sa-si cedeze locurile colegilor din PNL si PC si sa opinteasca la alegerea uzurpatorilor. Victor Ponta se astepta el la ceva necazuri, dar a crezut ca este suficient sa se rasteasca putin si sa fluture cateva amenintari cu excluderea din partid. Ca n-a fost sa fie asa o demonstreaza situatiile din Buzau, Iasi, Braila, Constanta. (...)

PNL, persona non grata in Constanta si Vrancea

Nici la Constanta si in Vrancea (fiefuri social-democrate recunoscute) lucrurile nu stau mai bine. Stapani absoluti ai celor doua judete si castigatori ai tuturor scrutinurilor din 2000 incoace, Nicusor Constantinescu si Marian Oprisan nici macar nu stau la discutie cu liberalii. Barbat hotarat, Constantinescu, presedintele CJ-ului de la malul marii, si-a anuntat deja colegii ca nu da nimic PNL-ului. Stiut fiind cati bani dau Constantinescu si Radu Mazare pe liderii centrali ai partidului, pesedistii constanteni il cred.

Sursa: www.enational.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii