Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias dezaproba penibila tentativa de victimizare a lui Radu Stefan Mazare

ro

24 May, 2010 01:57 1906 Marime text

banias_dezaproba.jpgPDL Constanţa a luat act de recentele declaraţii ale primarului Radu Mazăre, conform cărora desele vizite pe care trebuie să le facă la DNA şi la alte instituţii ale statului nu i-ar mai lăsa timp să se ocupe de administrarea Constanţei.

Suntem în faţa unei penibile tentative de victimizare şi îi cerem primarului Radu Mazăre să nu-şi bată joc de constănţeni, dând vina pe instituţiile statului pentru incompetenţa lui.

Faptul că este sub anchetă nu l-a împiedicat pe Radu Mazăre să dea interviuri TV în jacuzzi, să danseze samba şi în Brazilia şi în România, să defileze în uniformă de nazist şi să pozeze pentru revista Playboy în chip de gangster. Primarul are, se pare, tot timpul pentru plăcerile lui, dar nu mai are timp pentru problemele constănţenilor.

PDL Constanta regretă că atribuţiile de primar îl împiedică pe Radu Ştefan Mazăre să-şi vadă în linişte de plimbările sale pe ruta Rio de Janeiro - DNA şi promite constănţenilor că va face tot ceea ce poate, la alegerile locale din 2012, ca să-l elibereze pe actualul primar de povara administrării oraşului.

Senator Mircea Banias
Presedinte PDL Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • paul 24 May, 2010 01:44 Banias "promite constănţenilor că va face tot ceea ce poate, la alegerile locale din 2012" sa-l schimbe pe Mazare. De acord, dar cu unul inteligent!