Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocata arestata pentru furt din poșete

ro

14 May, 2010 20:05 1257 Marime text

Avocata Ioana Fuia a fost arestată în această după amiază de către Curtea de Apel Cluj, pentru o perioadă de 29 de zile, după ce a fost prinsă în flagrant furând din poșetele unor femei care se aflau la un salon de înfrumusețare. De asemenea, avocata Fuia mai este acuzată că a practicat meseria de avocat deși era suspendată din Baroul Cluj ca urmare a faptului că nu și-a plătit contribuția. În afara acestor acuzații, Ioana Fuia este acuzată și de patru infracțiuni de înșelăciune în formă gravă.

Avocata le-a promis unor clujeni că le va intabula terenurile și a încasat onorarii în valoare totală de peste 100.000 de lei după care a refuzat să mai intre în contact cu păgubiții.

Surse judiciare susțin că avocata fura din poșetele unor femei care se aflau la un salon de infrumusețare din centrul Clujului. "Prima dată a furat în data de 28 aprilie 2010 suma de 200 de euro după care, în data de 30 aprilie, suma de 100 de lei de la o altă femeie. Ultima dată a fost prinsă în flagrant", spune unul din polițiștii care au lucrat în dosar.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • TTN 16 May, 2010 18:21 De mult trebuia retinuta si dusa acolo unde ii este locul.Cine stie cati angajati de la BCPI ar mai fi avut de suferit si”invitati”pe la Politie si DNA sa dea cu subsemnatul pentru extrase false.Mai mult aceasta distinsa dna avocat nu doar falsifica extrase de C.F. ci si fura carti funciare pe care le falsifica.Multe ar fi de comentat la adresa acestui”avocat” dar sa lasam JUSTITIA SA-SI FACA DATORIA,binenteles cu ajutorul tuturor celor care au avut de suferit duoa ajutorul “primit “de la ea.