Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Mazare Constat ca Justitia se face la televizor

ro

24 Mar, 2010 22:06 875 Marime text

Senatorul Alexandru Mazăre, fratele primarului Constanţei, a spus că a aflat ce conţine dosarul său de la DNA din presă. Senatorul a spus că se simte în continuare vizat de ancheta DNA, că aşteaptă ca dosarul său ajungă în instanţă şi să îşi dovedească nevinovăţia. Potrivit spuselor sale, nu ştia că la restaurantul la care a luat masa cu Cătălin Voicu discuţiile lor erau ascultate.

"Justiţia în România se face la televizor şi în presă şi asta mă îngrijorează", a declarat senatorul Alexandru Mazăre care pune pe seama "linşajului mediatic" deprecierea stării de sănătate a colegului său Cătălin Voicu.

Alexandru Mazăre a spus că nu a ştiut conţinutul dosarului său de la DNA, însă l-a aflat din presă. "Nu este normal ca noi care suntem parte din acest dosar să nu avem acces la conţinut, dar la un moment dat să deschid televizorul şi să văd că zile în şir conţinutul discuţiilor este prezentat şi comentat pe toate posturile de televiziune", a spus Mazăre care suspectează că stenogramele au fost date publicităţii de la DNA şi nici nu poate spune dacă acestea sunt veridice.

Senatorul de Constanţa estimează că elucidarea acestui dosar va dura foarte multă vreme, iar atenţia de care se bucură nu este întâmplătoare. În opinia sa, dosarul este o "perdea de fum teribilă pe care actuala guvernare o aruncă".

Sursa:realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii