Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Severin s-a autosuspendat din conducerea PSD pana la clarificarea situatiei sale in PE

ro

21 Mar, 2011 17:43 1155 Marime text

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni dimineata, ca situatia lui Adrian Severin va fi discutata in cadrul Biroului Permanent National (BPN) al partidului. "Acum de dimineata am avut o discutie cu domnia sa. La 11.30 discutam la BPN si va anuntam. (...) Cred ca e normal sa vorbesc in cadrul conducerii intai si dupa aceea sa va informez", a spus Ponta.

UPDATE - Europarlamentarul PSD Adrian Severin a decis luni sa se autosuspende din Biroul Permanent National al PSD pana la clarificarea situatiei sale in Parlamentul European, anunta Agerpres.

"Cred ca a facut ceea ce trebuia sa faca (...) Rezultatul anchetei din PE va decide ce vom face in viitor (in privinta lui Severin - n.r.), a spus Ponta dupa sedinta BPN al PSD.

Cotidianul britanic The Sunday Times a publicat un articol potrivit caruia trei europarlamentari printre care si Adrian Severin - s-ar fi declarat dispusi "sa-si vanda serviciile" contra unor sume de pana la 100.000 de euro unor jurnalisti ai publicatiei mentionate care pretindeau ca se ocupa cu actiuni de lobby. Adrian Severin a negat ulterior intr-un interviu pentru HotNews.ro aceste acuzatii.

Sursa: Hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii