Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratorii unitatilor financiar-bancare, instruiti de politisti

ro

09 Aug, 2010 18:29 832 Marime text

Săptămâna trecută, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a avut loc o întâlnire pe tema prevenirii tâlhăriilor cu mână armată, beneficiari fiind administratorii unităţilor financiar-bancare.

Principalele teme abordate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au vizat respectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, remedierea unor deficienţe constatate cu ocazia efectuării unor controale, instruirea personalului de pază cu privire la măsurile de securitate. Reprezentanţii unităţilor financiar-bancare au fost sfătuiţi să organizeze instruiri periodice cu angajaţii, în vederea adoptării unui comportament prudent în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu (manipularea discretă a banilor în unităţi, sesizarea poliţiei în cazul observării unor persoane suspecte etc.).

Activitatea se încadrează în „Programul de Prevenire a Furturilor din Locuinţe, Societăţi Comerciale şi a Furturilor de Animale", implementat de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa pe parcursul anului 2010.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii