Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actrita americana, la un pas de moarte dupa ce a fost operata in Romania

ro

15 May, 2010 20:39 1693 Marime text

jana-kramer_305x457.jpgJana Kramer s-a aflat în România în 2005 pentru filmările la pelicula "Return of the Living Dead: Necropolis", în regia lui Ellory Elkayem.

Ea susţine, în interviul acordat revistei americane Maxim, că a ajuns la spital pentru că se simţea rău şi că medicii români au diagnosticat-o greşit, fiind supusă unei operaţii de apendicită care i-ar fi pus în pericol viaţa.

"M-am simţit rău. Nu voiam să mă plâng şi să fiu considerată o povară. În cele din urmă, a trebuit să merg la spital. Doctorul de-abia vorbea engleză, dar mi-a spus că trebuie să îmi scot apendicele", a declarat Jana Kramer.

Actriţa mai spune că se simţea din ce în ce mai rău şi a decis să plece în Statele Unite pentru a fi consultată de un alt doctor. Kramer precizează că doctorul american i-a spus că îi fusese extirpat apendicele degeaba, pentru că avea probleme la colecist.

"Ei (doctorii din România, n.r.) au făcut operaţia şi cele şase zile de recuperare s-au transformat în două săptămâni, pentru că m-am îmbolnăvit de pneumonie în spital. Am zburat înapoi în SUA şi doctorii mi-au explicat că nu era vorba de apendicită ci de vezica biliară. Dacă nu mă operam, puteam să mor", a spus actriţa.

Jana Kramer este cunoscută în principal pentru roluri în seriale, cum ar fi "One Tree Hill", "Grey's Anatomy" sau "Entourage".

Sursa: Mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii