Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitatea jandarmilor în ultima săptămână

ro

03 Dec, 2010 16:21 804 Marime text
În perioada 26 noiembrie -03 decembrie efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS" au participat la o acţiune în colaborare cu inspectori din cadrul A.N.P.A.Constanţa pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, la acţiuni zilnice privind combaterea comerţului ilicit cu ţigări, alcool şi produse petroliere şi la asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la manifestaţii sportive, respectiv meciurile de fotbal dintre F.C. Farul Constanţa - F.C. Snagov şi F.C. Viitorul Constanţa-F.C. Delta Tulcea. Au pus în executare un mandat de aducere şi au participat la acţiuni în cooperare cu lucrătorii R.A.T.C.

Ei au avut misiuni destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi a combaterii faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional împreună cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie din Constanţa.Tot în sarcina jandarmilor a fost şi asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţa publică cu ocazia sărbătoririi hramului mănăstirii ,,Peştera Sf. Apostol Andrei ".

Cu ocazia desfăşurării acestor misiuni s-au aplicat 62 sancţiuni contravenţionale din care 12 avertismente scrise şi 50 amenzi, în valoare totală de 10.950 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii