Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident in lant pe DN1 Cinci raniti si trei masini lovite

ro

01 May, 2010 15:41 1941 Marime text

accident2_02011000.jpgÎn jurul orei 14.30, circulaţia rutietă era întreruptă în judeţul Ilfov, pe DN1 (E60) în zona Corbeanca, acolo unde a avut loc accidentul, informează Centrul Infotrafic.

Cinci persoane au fost rănite, printre care şi un copil, într-un accident produs sâmbătă după-amiaza pe DN1, în localitatea Corbeanca. În accident au fost implicate trei autoturisme, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) .

"La ora 14.30, înCorbeanca, s-aprodus ungravaccident. Circulaţiaeste întreruptă. Se estimează că traficul se va relua în 30 de minute. Accisdentul s-a produs din cauza vitezei execesive. Şoferul a profitat că s-a eliberat traficul şi a călcat cam tare acceleraţia. Sunt radare, dar probabil ştie unde sunt amplasate", a declarat, la REALITATEA TV, Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Rutiere.

În jurul orei 14.30, circulaţia rutietă era întreruptă în judeţul Ilfov, pe DN1 (E60) în zona Corbeanca, acolo unde a avut loc accidentul, informează Centrul Infotrafic.

Un elicopter SMURD a fost trimis la locul accidentului, pentru a transporta răniţii la spital.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii