Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu un mort si un mutilat pe viata, in port

ro

23 Feb, 2010 12:35 1888 Marime text

rab_des.jpgNefericitul eveniment s-a petrecut, azi noapte, în dana 65 a Portului Constanţa.

În timpul unei manevre de încărcare pe navă a unor baloturi de tablă, fiecare greu cam de 20 de tone, cablul de legare a sarcinii a cedat. Încărcătura a prins sub ea doi muncitori care efectuau activităţi de legători de sarcină. Unul dintre ei, de numai 40 de ani a murit pe loc, celalalt fiind transportat, în stare foarte gravă la spital cu piciorul şi una din mâini zdrobite. Se pare că muncitorii nu erau angajaţi cu forme legale, dar această problemă va trebui descâlcită de inspectorii de la ITM.

Vom reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 25 Feb, 2010 16:27 oi fi si u vreun actionar ordinar intro tara ordinara..unde portul e plin de oameni la negru ..ca deh una e sai dai 7 mil una e sa ai muncitori calificati la 18 , ca nu presteaza orice fel de munca...si uite rezultatele !
  • anonim 23 Feb, 2010 22:26 Nu stiu de ce ziaristi de la Ziua nu se informeaza inainte de a scrie un articol :(, cei doi erau angajati cu acte in regula..., accidentul s-a produs la descarcare nu la incarcare... rolele de tabla vin din Turcia si este vorba de tabla pentru Logan ;)