Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manastire, in locul muntilor de pamant de la Cumpana

ro

30 Apr, 2010 04:05 2080 Marime text
cumpana_mariana_gaju.jpgPrimarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vrea să recupereze terenul de sub depozitele de pământ rămase de la construirea Canalului Dunăre - Marea Neagră.

„Ministerul Transporturilor ţine ocupate 267 de hectare de teren cu aceşti munţi de pământ rămaşi de la excavaţiile efectuate pentru Canal şi vom face demersuri să primim aceste terenuri, astfel încât comuna să se dezvolte", a afirmat Mariana Gâju. Munţii de pământ aparţin Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, aflată în subordinea ministerului Transporturilor. Mariana Gâju este de părere că existenţa mormanelor de pământ este inutilă şi că împiedică dezvoltarea acestei zone. Primarul din Cumpăna a precizat că vrea să demareze în această zonă, pe o suprafaţă acoperită de mormanele de pământ de la Canal, construcţia unei mănăstiri care să fie integrată în circuitul turistic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gabriel 04 May, 2010 23:12 Fetito lasa manastirile pentru excroci !!! Fa ceva pentru Cumpana nu o Banca personala pentru Teodosie Sp[agarul penal!!