Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După multe încercări eşuate Pantelimon are secretar

ro

30 Sep, 2011 02:00 1301 Marime text
După mai multe luni în care Primăria Pantelimon a funcţionat fără a avea un secretar al comunei, cel care a trecut concursul pentru ocuparea acestei funcţii îşi va lua în primire îndatoririle de la 1 octombrie.

Salariul mic şi volumul de muncă foarte mare i-au determinat pe mulţi dintre cei care au ocupat funcţia de secretar al comunei să renunţe la slujbă. În această vară au mai fost organizate două concursuri pentru ocuparea funcţiei, însă niciun participant nu a reuşit să promoveze. Într-un final, la concursul organizat pe 21, respectiv 23 septembrie, Cristian Dima a promovat examenul, urmând a-şi lua în primire funcţia începând cu 1 octombrie.

De asemenea, la începutul lunii august, în dreptul Primăriei Pantelimon, pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici apărea un anunţ pentru postul de arhitect-şef, post pentru care nu s-a prezentat nimeni, însă autorităţile locale au găsit o soluţie. „În urma discuţiei cu primarul de la Mihail Kogălniceanu, am convenit ca arhitectul de la primăria lor să ne ajute şi pe noi. Este un arhitect avizat, cu concursul promovat", spune primarul din Pantelimon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii