Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sumudica revine pe terenul fostei echipe

ro

22 Sep, 2009 03:31 872 Marime text
farul.jpg„Este un meci pe care îl vom trata la fel ca pe celelalte. Mergem să jucăm şi să nu ne facem de ruşine, pentru că întâlnim o echipă puternică din prima ligă, cu jucători foarte buni, pe care-i respect"

După o serie de patru meciuri consecutive fără înfrângere, FC Farul încearcă să continue seria rezultatelor pozitive şi mâine, la Ploieşti, când „marinarii" vor întâlni echipa locală, Astra, în şaisprezecimile Cupei României.

După trei victorii şi un rezultat de egalitate, elevii lui Marius Şumudică vor avea o misiune extrem de dificilă împotriva unei echipe din Liga I, aflată în creştere de formă, după trei jocuri fără înfrângere în campionat (4-2, cu Unirea Alba Iulia, 3-1, cu Rapid, şi 0-0, cu FC Timişoara). Altfel, tehnicianul Farului, Marius Şumudică, revine pe terenul echipei pe care a antrenat-o anul trecut, în Liga a II-a, însă, cu doar câteva etape înainte de finalul sezonului, şi-a reziliat contractul, nemulţumit de jocurile de culise şi de faptul că venirea ca director tehnic a lui Ion Moldovan i-a restrâns atribuţiile. „Se putea şi mai bine, în sensul că puteam evolua acasă cu o echipă de Liga I. Aşa, mergem noi la ei. Sunt bucuros că mă voi reîntâlni cu această ocazie cu câţiva „prieteni". Este un meci pe care îl vom trata la fel ca pe celelalte. Mergem să jucăm şi să nu ne facem de ruşine, pentru că întâlnim o echipă puternică din prima ligă, cu jucători foarte buni, pe care-i respect", a declarat tehnicianul Farului. De asemenea, preşedintele grupării de pe litoral, Mircea Crainiciuc, susţine că acest meci va fi unul echilibrat, cele două echipe având valoare apropiată: „Astra - Farul este un meci interesant, mai ales datorită faptului că Marius Şumudică a antrenat acolo cu bune rezultate, iar acum este la noi. Este un joc de 1x2, Astra nu este cu nimic mai valoroasă decât Farul". De cealaltă parte însă, ploieştenii au renăscut de trei etape încoace, sub comanda noului tehnician, Nicolo Napoli. Astfel, Astra a reuşit week-end-ul trecut al treilea meci pozitiv cu antrenorul italian pe bancă, după 3-1, cu Rapid, şi 0-0, cu Poli Timişoara, învingând cu scorul de 4-2, pe Unirea Alba-Iulia, după ce Liviu Ganea şi Djokic (împrumutat de la FC Bruges) au reuşit câte o „dublă". Din păcate pentru constănţeni, nici palmaresul din meciurile directe dintre cele două echipe nu le este favorabil. Astra a obţinut trei victorii în cele patru meciuri disputate contra Farului, „marinarii" izbutind un singur succes, scor 3-2, în sezonul 2001 - 2002. Meciul dintre Astra şi Farul va începe la ora 16.00 şi va fi arbitrat de o brigadă formată din Cătălin Popa (Piteşti), ajutat la cele două margini de Romică Bârdeş (Piteşti) şi Marius Marchidanu (Brăila).

Intrarea pentru meciul de mâine a fost stabilită la o sumă mai degrabă modică, 5 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii