Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revanşa lui Vasile Stângă

ro

06 Dec, 2008 01:48 869 Marime text

#„Ali Nurhan este un om care taie şi spânzură şi care mi-a făcut multe probleme, iar dacă o să batem, lui o să-i dedic victoria"

După trei săptămâni de întrerupere, Liga Naţională masculină de handbal se reia în acest week-end, când sunt programate partidele etapei a XI-a. Lidera la zi a campionatului, HCM Constanţa, va juca sâmbătă, pe teren propriu, contra formaţiei Lignitul Târgu-Jiu.

Reluarea Ligii Naţionale masculine de handbal aduce la Constanţa Lignitul Târgu-Jiu, adică pe actuala echipă pregătită de Vasile Stângă. Noul tehnician al gorjenilor a mărturisit că meciul pe care Energia Lignitul Pandurii îl va juca sâmbătă, împotriva liderului HCM Constanţa, reprezintă o revanşă pentru el. „Constanţa joacă la titlu, aşa că orice meci e important pentru ei, şi din punctul meu de vedere e favorită la titlu. Pentru mine este un meci special. Revin unde am antrenat, iar dorinţa mea cea mare e să-i bat în casa lor. Am câteva surprize pentru ei. Am o palmă morală de dat cuiva de acolo. Ali Nurhan este un om care taie şi spânzură şi care mi-a făcut multe probleme. Dacă o să batem, lui o să-i dedic victoria", a anunţat Vasile Stângă. După ce a preluat HCM Constanţa în ianuarie 2008, Vasile Stângă a rezistat pe banca formaţiei constănţene doar şapte luni. Conducerea HCM-ului a luat decizia de a încheia colaborarea cu tehnicianul care aducea Stelei Cupa Challenge (în 2006), după rezultatele nesatisfăcătoare înregistrate de formaţia de la ţărmul mării în turneul de pregătire din Germania, dar şi la ediţia din acest an a Cupei „Mării Negre", competiţie desfăşurată la Constanţa, la finalul lunii august (HCM s-a clasat a patra din şase echipe). După o lună şi jumătate fără echipă, lui Vasile Stângă i s-a oferit, la începutul lunii octombrie, banca tehnică a echipei Lignitul Târgu-Jiu. Formaţia gorjeană se găseşte într-o situaţie delicată, cu trei puncte acumulate după şase etape, şi ocupă locul 11, la un singur punct de ultima clasată. Chiar dacă, în prezent, Lignitul se află tot pe poziţia a 11-a, zestrea de puncte a gorjenilor a crescut considerabil. Cu Stângă pe bancă, Lignitul a obţinut o victorie, două rezultate de egalitate  şi o înfrângere, având şapte puncte acumulate. În prezent, Lignitul se află la trei puncte de primul loc retrogradant. La Lignitul Târgu-Jiu activează şi doi jucători care, în trecut, au îmbrăcat tricoul HCM-ului, Enis Murtaza şi Paul Giotoiu. Pentru meciul împotriva echipei din Târgu-Jiu, tehnicianul constănţenilor, Zoran Kurtes, are o singură problemă de efectiv, cea a lui Daniel Mureşan. Handbalistul constănţean mai simte mici dureri la genunchi, care însă nu-l opresc să se pregătească la intensitate maximă alături de coechipierii săi. Aproape sigur, Mureşan va fi în teren contra echipei gorjene. Întâlnirea HCM - Lignitul, contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naţionale de handbal, este programată sâmbătă, la Sala Sporturilor, începând cu ora 18.00, şi va fi arbitrată de craiovenii Marius Barcan şi Ştefan Ciurea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • juvete 07 Dec, 2008 20:00 pe sportlocal.ro gasiti prezentarea brigazii aria ultra 2000 constanta!