Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reduceri salariale la CSV 2004 Tomis

ro

20 Dec, 2009 18:28 1067 Marime text
dinamo-csv2004tomis.jpgDeşi se află în fruntea clasamentului Diviziei A1 la volei feminin, conducerea formaţiei de pe litoral a decis să reducă cu 25% salariile jucătoarelor şi le-a propus ca în perioada de transferuri să fie libere să plece la alte cluburi.

Deşi s-a bucurat în aceşti ani de o susţinere financiară importantă din partea autorităţilor locale, problemele financiare lovesc şi în clubul CSV 2004 Tomis, conducerea luând măsura reducerii din cheltuieli. „CS Volei 2004 Tomis Constanţa, prin toate jucătoarele sale şi întregul staff tehnic au înţeles situaţia economică şi criza financiară care este traversată în prezent, la nivel global, şi toţi au fost de acord cu măsura de reducere a veniturilor salariale cu 25%, faţă de sumele anterior negociate. Echipa CS Volei 2004 Tomis Constanţa înţelege astfel şi ajută pe această cale Consiliul Judeţean Constanţa ca, prin măsurile propuse să poată fi în continuare alături de cluburile sportive ale judeţului", se arată într-un comunicat al grupării constănţene. De asemenea, jucătoarelor li s-a propus şi alternativa ca, în perioada de transferuri din această iarnă, să primească dezlegare din partea clubului, pentru a se putea transfera la alte cluburi interesate de serviciile lor. „Jucătoarele au refuzat această variantă ele promiţând păstrarea aceloraşi obiective de performanţă: câştigarea titlului de campioane ale României şi un parcurs cât mai lung în cupele europene", a precizat preşedintele clubului, Cristian Zgabercea.

Jucătoare din Italia la Constanţa

În ciuda acestor probleme, vicecampioana en-titre se va întări în pauza competiţională cu o jucătoare din Italia, care va sosi la Constanţa prin sponsorizare. Aceasta va fi prima voleibalistă italiancă care va evolua în campionatul feminin. „Cu toate aceste condiţii, deşi nu se vor face transferuri de jucătoare în această pauză competiţională, este posibil totuşi ca o jucătoare din Italia să ajungă prin sponsorizare la CS Volei 2004 Tomis Constanţa, caz în care ar fi prima jucătoare italiană care ar evolua în campionatul feminin de volei al României", se mai arată în comunicatul conducerii formaţiei de la malul mării.

Meciul de la Focşani s-a amânat

Elevele lui Aleksandar Boskovic nu au mai făcut deplasarea la Focşani pentru meciul din ultima etapă a turului Diviziei A1, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Astfel, jocul contra „lantenei roşii" a campionatului se va disputa cel mai probabil anul viitor, echipa constănţeană încheind astfel anul pe locul secund, după CSU Metal Galaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii