Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Postul lui Cvetkovic, în pericol Campioana scârţâie înaintea debutului în Europa

ro

14 Sep, 2010 00:00 1463 Marime text
hcm.jpgDupă trei etape scurse din actualul sezon, HCM Constanţa este departe de forma pe care o arăta sezonul trecut. După două succese în primele două runde, la capătul cărora jocul elevilor lui Cvetkovic a dezamăgit, formaţia constănţeană a fost de nerecunoscut sâmbătă, la Odorhei, suferind una dintre cele mai drastice înfrângeri din ultimii ani în campionat.

Deşi lotul campioanei este în mare parte asemănător cu cel de anul trecut, completat în această vară cu câţiva jucători, HCM nu îşi găseşte ritmul în acest debut de sezon. Înfrângerea usturătoare de la Odorhei a reactivat speculaţiile apărute în presă chiar înainte de debutul noului sezon, conform cărora tehnicianul sârb Jovica Cvetkovic ar urma să fie demis. Cvetkovic recunoştea după perioada de pregătire din această vară că nu este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, însă, după aproape o lună, nu a apărut nicio schimbare în bine. „Jocul nostru trebuie să se schimbe. Chiar asta facem în această perioadă şi avem probleme în a realiza acest lucru. Nu sunt mulţumit nici de atac, nici de apărare. Trebuie să muncim mai mult. Cred că în următoarea perioadă se va rezolva totul“, declara antrenorul sârb, după perioada de pregătire din această vară. Până la următoarea partidă din campionat, programată sâmbătă, contra formaţiei Minaur Baia Mare, toate minusurile din jocul echipei constănţene trebuie rezolvate, în cazul unui nou pas greşit, de data aceasta pe teren propriu, postul tehnicianului campioanei fiind pus în pericol. În acelaşi timp, meciul cu Minaur va fi şi o ultimă repetiţie înainte de debutul în noua ediţie a Ligii Campionilor, unde constănţenii speră să egaleze performanţele din sezonul trecut. Toma şi compania vor juca joi, 23 septembrie, pe teren propriu, cu echipa  RK Zagreb, campioanei Croaţiei, meci contând pentru prima etapă din faza grupelor.

Liga Campionilor, la Constanţa

Partida contra croaţilor va avea loc la Sala Sporturilor, omologată săptămâna trecută de Federaţia Europeană de Handbal (EHF) pentru a găzdui meciuri din Liga Campionilor. Lucrările de renovare a Sălii Sporturilor au început în luna august, perioada în care au fost îndepărtate câte doua rânduri de scaune de pe fiecare parte, ceea ce a dus la un câştig de câte 2,20 metri, spaţiu necesar montării panourilor publicitare, obligatorii în Liga Campionilor. O ultimă inspecţie a reprezentanţilor EHF la Constanţa a avut loc pe 6 septembrie. „EHF a vizitat sala, a evaluat încă o dată situaţia şi confirmă că Sala Sporturilor din Constanţa este gazdă regulamentară pentru meciurile de acasă ale echipei HCM în sezonul 2010/2011 al Ligii Campionilor

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii