Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificari in lot pentru meciul cu Ceahlaul

ro

27 Feb, 2008 00:00 926 Marime text
1204059176.jpg

Mala a fost pus pe liber de conducerea clubului, in schimb a fost adus la lot Vasile Pacuraru, care fusese imprumutat in debutul sezonului la Delta Tulcea

Farul va pleca, astazi, in efectiv complet la Piatra Neamt, unde vor disputa, vineri, meciul impotriva Ceahlaului, partida contand pentru etapa a XXI-a a Ligii I. In lotul "rechinilor" va reveni si Maxim, care si-a ispasit etapa de suspendare. Antrenorul Farului, Ion Marin, este decis sa faca unele schimbari la echipa, dupa semiesecul cu Gloria Buzau, in perspectiva meciului cu Ceahlaul, de vineri, de la Piatra Neamt. Astfel, Vasile Pacuraru a revenit in lotul echipei Farul, dupa ce, la inceputul acestei editii de campionat, fusese imprumutat la divizionara secunda Delta Tulcea. Fost international de tineret, Vasile Pacuraru, a revenit in iarna la Constanta, unde s-a pregatit o perioada la echipa a doua, iar luni a fost chemat de antrenorul Ion Marin la antrenamentele primei echipe. In privinta partidei de vineri, de la Piatra Neamt, cu Ceahlaul, antrenorul Ion Marin nu se confrunta cu probleme de lot si il va avea la dispozitie si pe fundasul stanga Florin Maxim, care si-a ispasit etapa de suspendare. Fundasul "rechinilor", Muhamed Lamine Jabula Sano - "Mala", a fost trimis de antrenorul Ion Marin la echipa a doua a clubului si a fost anuntat ca este liber sa-si caute un alt angajament. Mala, in varsta de 28 de ani, care este capitanul nationalei statului Guineea Bissau, a fost achizitionat de FC Farul in 2007, de la gruparea portugheza Estoril. Contractul lui Mala cu FC Farul este valabil pana la finalul sezonului. Farul va pleca astazi spre Piatra Neamt, unde urmeaza sa dispute, vineri, de la ora 19.00, meciul contra echipei locale Ceahlaul, in etapa a XXI-a a Ligii I. Constantenii vor avea apoi de disputat un alt meci extrem de dificil in deplasare, cu Dinamo. Ion Marin a declarat ca vrea sa obtina maximum din aceste partide. "Vrem sa adunam cat mai multe puncte in aceste deplasari. Jocurile nu sunt incheiate, mai sunt multe meciuri intre echipele din lupta pentru evitarea retrogradarii. Asa cum a jucat Buzaul cu noi pentru 6 puncte, asa vom juca si noi la Piatra Neamt, si nu stim ce se va intampla, dar cert este ca vom lupta pana la capat", a spus tehnicianul Farului.

Cristocea va juca impotriva Farului

Fostul component al Farului, Vasilica Cristocea, a acceptat oferta de la Ceahlaul Piatra Neamt si, alaturi de Marius Croitoru, va fi imprumutat la formatia nemteana pana la vara. Vicepresedintele clubului, Ioan Marginean, a inregistrat actele lui Cristocea si Croitoru in cursul serii de luni, la Liga Profesionista de Fotbal, iar incepand de ieri, acestia au dreptul de a evolua la echipa pregatita de Viorel Hizo. Cei doi jucatori ar putea debuta la gruparea nemteana in partida de vineri, cu Farul Constanta. In urma plecarii lui Croitoru si Cristocea la Ceahlaul Piatra Neamt, un alt constantean, Dorel Zaharia, ramane singurul jucator pus pe lista de transferuri la inceputul acestui an, care nu a reusit sa isi gaseasca un angajament.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii