Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Midia a sustinut ieri doua partide de verificare

ro

06 Feb, 2003 00:00 477 Marime text

O victorie si un egal

Pe prima, sustinuta cu Carpati Sinaia, formatia antrenata de Leonida Nedelcu a castigat-o cu 4-0 * Cea de-a doua s-a jucat pe o "ninsoare torentiala" si s-a incheiat la egalitate 0-0

Daca Metalul Plopeni a refuzat sa mai joace amicalul cu Midia Navodari, iata ca divizionara B dobrogeana a reusit sa sustina, ieri, doua partide de verificare. In primul meci, sustinut de dimineata la Sinaia, in compania divizionarei C Carpati Sinaia, echipa antrenata de Leonida Nedelcu s-a impus net cu 4-0 (1-0). Desi in prima repriza tehnicianul a trimis in teren o formatie din care au facut parte titularii, Midia a inscris o singura data, prin Borza. Diferenta s-a marit dupa pauza, cand Nedelcu i-a aruncat in lupta pe jucatorii mai tineri, "cernobalii" cum ii numeste el din cauza staturii lor mici. In aceasta formula, echipa noastra a reusit sa mai inscrie inca de trei ori. O data prin Curumi si de doua ori prin Iorga, un atacant de numai 16 ani. "Au jucat bine toti. Am avut mai multe ocazii de a marca. Scorul putea fi mult mai mare pentru ca am trimis de doua ori mingea in bara", a spus, la finalul meciului, Leonida Nedelcu. La primul fluier al arbitrului, Midia i-a trimis in teren pe: Vasiliu - Croitoru, R. Miu, L. Stefan - Gherbezan, Curumi, D. Petre, Ochia, Truta - Zamfirescu, Borza. Dupa pauza au mai intrat: Miron, Floricica, Frimu, Pricopie, Robu, Coconasu, Ebouamet, Boras si Iorga.

Mai mult cu spitul

Dupa-amiaza, de la ora 17.00, la Vadu Cerbului, pe un teren situat intre Sinaia si Busteni, Midia a evoluat in compania Laminorului Roman. Este impropriu spus a evoluat, pentru ca partida s-a tinut pe o vreme ce numai de fotbal nu-ti ardea. "Pana pe la ora patru a plouat, apoi s-a pus pe vant si ninsoare. O ninsoare torentiala, daca-i pot spune asa. Cu fulgii desi si mari cat o nuca. Nu s-a putut juca normal. Jucatorii ambelor formatii loveau mingea mai mult cu spitul. Nu a fost un meci concludent", spunea, la finalul meciului, antrenorul Midiei. Terenul greoi a fost si motivul pentru care partida s-a desfasurat pe durata a doua reprize a cate 30 de minute. De data aceasta, Nedelcu a inceput cu: Puia - Pricopie, Croitoru, Frimu - Floricica, Boras, Coconasu, Curumi, Robu - Iorga, Borza. Dupa pauza au mai intrat si ceilalti jucatori din lot. Dupa doua antrenamente astazi, CS Midia va pune maine capat cantonamentului de la Busteni si se va intoarce spre casa. In drumul sau se va opri la Campina pentru a da piept cu echipa locala Dinamo Poiana.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii