Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci decisiv la Mioveni

ro

16 Apr, 2008 00:00 812 Marime text
1208290879.jpg

Ion Marin: "Daca vom castiga meciul din etapa viitoare, cu Dacia, vom face un pas foarte mare in lupta pentru mentinerea in Liga 1"

In ciuda celor doua victorii consecutive impotriva formatiilor UTA si FC Vaslui, formatia constanteana tremura, in continuare, in zona periculoasa a clasamentului Ligii I. Daca in fruntea clasamentului Ligii I se fac calcule si statistici cu cine ar putea castiga campionatul in acest sezon, la subsol, apele sunt la fel de involburate. Farul, U Cluj, UTA, Ceahlaul, Mioveni si Gloria Buzau se zbat, in ultimele cinci etape, pentru inca un an in prima liga. Antrenorul formatiei Farul Constanta, Ion Marin, a declarat ca, din punctul sau de vedere, lupta pentru evitarea retrogradarii se va da pana in ultima etapa si a precizat ca, exceptand UTA Arad, nicio alta echipa nu poate fi considerata retrogradata. "Nu se poate afirma ca Universitatea Cluj este deja retrogradata, chiar daca a pierdut cu Steaua. Poate, in ultimele cinci etape, leaga cinci victorii, mai ales ca va intalni echipele aflate langa ea in clasament, printre care si noi. Se gandea cineva ca Pandurii dintr-o echipa deja retrogradata vor lega sase victorii la rand, doua dintre ele pe terenurile lui CFR Cluj si Dinamo? Poate ca o astfel de serie va face si Universitatea Cluj. Nimic nu este sigur, totul se joaca", a declarat Ion Marin. In ceea ce priveste urmatoarea partida a constantenilor in campionat, cea din deplasare, cu Dacia Mioveni, tehnicianul de la Farul este de parere ca o eventuala victorie ar rezolva intr-o mare parte problema retrogradarii. "Daca vom castiga meciul din etapa viitoare, de la Mioveni, vom face un pas foarte mare in ce priveste ramanerea in Liga 1. O victorie a Farului ar fi extraordinara, in proportie destul de mare se va rezolva ecuatia. Intr-un fel cred ca ne avantajeaza si faptul ca Mioveniul va juca, miercuri, in Cupa Romaniei, pentru ca se poate acumula o stare de oboseala, iar in cazul unor cartonase rosii, va avea si suspendati. Cu doua victorii in urmatoarele doua etape, vom scapa de emotii", a spus "Sapaliga".

Bacila, suspendat - Todoran, refacut

Pentru partida de duminica, cu Dacia Mioveni, antrenorul Farului nu va putea conta pe serviciile mijlocasului Cosmin Bacila, fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene. In privinta lui Dinu Todoran, acesta va putea relua antrenamentele cel mai devreme joi, deoarece a suferit o intindere la muschii inghinali. "Daca sunt sanatos, sper sa fiu macar in lotul de 18, pentru jocul urmator, cu Dacia Mioveni. Este un meci decisiv pentru Farul si, daca batem, consider ca am scapat de grijile retrogradarii", a declarat Todoran.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii