Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii D ai Academiei Hagi au defilat în acest sezon

ro

09 Jul, 2011 00:00 1857 Marime text

academiahagi.jpgAcademia Hagi este noua campioană naţională la Juniori D (sportivi născuţi după 1 ianuarie 1998), după ce s-a impus, joi seară, în finala competiţiei, contra formaţiei ACU Arad, cu scorul de 3-0.

Golurile echipei antrenate de Marius Codescu au fost marcate de Andrei Ciobanu, în prelungirile primei reprize, Florinel Coman, în minutul 46 şi Nicolae Cârnaţ, în minutul 57. La finalul partidei, Nicolae Cârnaţ a fost declarat jucătorul finalei. Atacantul Academiei Hagi a fost cel care închis tabela cu un gol de excepţie, înscris cu trei minute înaintea finalului printr-un şut spectaculos, de la peste 25 de metri. Mai mult, Nicolae Cârnaţ a fost coautor la al doilea gol constănţean, şutul său fiind respins de portarul arădean Lingurar direct la Florinel Coman, care a punctat din apropiere. Nicolae Cârnaţ a primit diploma şi trofeul cuvenit „jucătorului finalei" din mâinile lui Gheorghe Hagi. În meciul pentru locurile 3-4, FC Timişoara a învins pe FC Argeş cu 3-1 (2-0), prin golurile marcate de Damir Totic, Marius Marin, Radu Motreanu, respectiv Virgil Ghiţă.

Medie de opt goluri pe meci

Academia Hagi a defilat în acest sezon, reuşind să încheie campionatul fără nicio înfrângere. Mai mult, formaţia constănţeană a reuşit să înscrie în cele 25 de partide disputate în această ediţie nu mai puţin de 208 goluri, având o medie de opt goluri marcate pe meci. Singurele formaţii care au reuşit să străpungă apărarea constănţeană au fost Oţelul Galaţi şi FC Argeş, echipe care au înscris câte un gol Academiei Hagi în turneul semifinal de la Piatra Neamţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii