Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii A ai Academiei Hagi, la un pas de finală

ro

11 Jun, 2011 01:00 1482 Marime text
academiahagi.jpgDupă victoria din tur, juniorii A de la FC Viitorul Constanţa vor disputa, duminică, manşa secundă a semifinalei Campionatului Naţional al Juniorilor A (născuţi după 1 ianuarie 1992), pe terenul formaţiei Poli 2002 Timişoara, anunţă site-ul oficial al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.

Constănţenii pornesc cu prima şansă la calificare după ce, în meciul tur jucat săptămâna trecută la Ovidiu, formaţia pregătită de Nicolae Roşca s-a impus cu scorul de 2-0. Golurile victoriei au fost marcate atunci de Valeriu Tiron şi Cristian Gavra. Formaţia constănţeană va pleca spre Timişoara sâmbătă dimineaţă, meciul urmând să aibă loc duminică, de la ora 18.00, pe stadionul Ştiinţa - Baza 1. Întâlnirea Poli 2002 Timişoara - FC Viitorul va fi arbitrată la centru de Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin), ajutat la cele două margini de Marius Nicoară (Băile Herculane) şi Silviu Haramuz (Reşiţa). În cazul în care se va califica în ultimul act, Academia Hagi va juca partida pentru titlul de campioană împotriva câştigătoarei din cealaltă semifinală care le opune pe FC Timişoara şi Dinamo Bucureşti. Şi acest meci se va juca tot duminică, pe acelaşi teren, de la ora 10.00. În meciul tur de la Bucureşti, Dinamo s-a impus la limită, scor 1-0.

FC Viitorul şi-a spulberat adversarii la turneul zonal

Juniorii C de la FC Viitorul s-au calificat pentru turneul semifinal după ce au obţinut trei victorii categorice, din tot atâtea partide, la turneul zonal disputat la Ovidiu. Echipa pregătită de Mugurel Cornâţeanu a încheiat întrecerea cu un golaveraj de invidiat, înscriind nu mai puţin de 33 goluri. Astfel, după 20-0 cu Delta Tulcea şi 5-0 cu Dunărea Călăraşi, FC Viitorul a învins ieri cu 8-0 pe CF Brăila în meciul decisiv pentru stabilirea câştigătoarei Zonei 3. Astfel, echipa constănţeană s-a calificat la turneul semifinal (27 iunie - 1 iulie), la care vor mai participa câştigătoarele Zonelor 1 (ACSMU Politehnica Iaşi), 2 (LPS Vaslui), 4 (Oţelul Galaţi), 5 (Astra Ploieşti), precum şi campioana Bucureştiului (Sportul Studenţesc). Gazda turneului semifinal urmează să fie stabilită de Federaţia Română de Fotbal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii