Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In vizita la doctor

ro

15 Jan, 2003 00:00 643 Marime text

Control medical la Spitalul Municipal

Fotbalistii Farului au efectuat ieri primul control medical al anului # La Albena, "alb-albastrii" vor sustine cel putin trei partide amicale # Cei trei atacanti scosi la vanzare au mari sanse de a evolua in continuare la Constanta

Treziti cu noaptea-n cap, fotbalistii Farului au participat ieri de dimineata la primele teste medicale, cele de sange si EKG, ce s-au efectuat la Spitalul Municipal. La acestea au participat toti componentii lotului, un fapt inedit fiind acela ca inclusiv presedintele executiv Marcel Lica a fost "intepat", ba chiar a fost primul caruia i s-a recoltat sange. Controlul medical s-a desfasurat fara incidente si, chiar daca rezultatele se vor da abia peste cateva zile, se pare ca nu vor fi probleme. Testele medicale de ieri s-au incheiat destul de repede, fotbalistii avand programat de dimineata un alt antrenament, al doilea de la reunirea lotului. De la ora 11.00, ei s-au urcat in autocar si s-au deplasat in statiunea Mamaia, locul unde s-a desfasurat si precedenta sedinta de pregatire. Dupa-amiaza, "marinarii" au mers la sala de forta, unde Curca si colegii sai au tras "de fiare".

Debut pe 11 februarie

Dupa cum se stie, si in aceasta iarna FC Farul va merge, pe 10 februarie, intr-un cantonament in Bulgaria, la Albena. Aici, elevii lui Ion Marin vor sustine si cateva meciuri amicale in cadrul unui turneu. Adversarii nu s-au stabilit inca, asteptandu-se confirmarile de participare si a altor echipe. Pana acum au trimis raspuns cate doua formatii din Ucraina si Romania (Dinamo si Farul) si cate una din Bulgaria si Iugoslavia. Ar mai putea participa alte doua grupari, dintre care una din Pakistan, caz in care se vor face doua grupe de cate patru echipe. Primul meci pe care Farul ar urma sa-l sustina va fi programat in 11 februarie, celelalte, pe 13, 15 si eventual 17 februarie. La Albena, FC Farul se va caza la hotelul "Dobrudja" si va dispune de conditii excelente de pregatire ,avand la dispozitie sala de jocuri, sala de forta si sauna.

Mihai a fost iertat

Cei trei jucatori pe care FC Farul i-a anuntat ca nu s-ar opune in cazul unui transfer, daca-si gasesc alte angajamente, Liviu Mihai, Cristian Negru si Lavi Hrib, vor ramane, dupa toate probabilitatile, in continuare la gruparea de pe litoral. Primul a avut ieri o intrevedere cu patronul Gheorghe Bosanceanu, jucatorul luandu-si angajamentul ca va redeveni jucatorul care a fost in turul campionatului trecut, cand a fost golgheterul echipei. Sponsorul Farului a fost de acord sa-i mai dea o sansa fotbalistului. De asemenea, din lipsa de oferte, Cristian Negru va evolua in continuare in tricoul "alb-albastru". El si-a depus un CV la o echipa din China, dar un eventual transfer al lui in Asia are sanse minime. Cat despre Lavi Hrib, acesta nu se va putea transfera in alta parte, deoarece a venit abia de cateva luni. In ceea ce-i priveste pe fotbalistii pusi pe lista de plecari, trei dintre cei patru nu au, in momentul de fata, angajamente. Daca Abaluta a ajuns la un acord cu Cimentul Fieni, Adrian Voicu si Cristian Petcu au in vizor un transfer la CSM Medgidia, Dacia Unirea Braila sau chiar o divizionara A. Cristian Dicu este si el in cautarea unei echipe, el avand oarece contacte cu CS Midia Navodari si Dacia Unirea Braila.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii