Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM pregăteşte meciul de la Medgidia

ro

07 Sep, 2010 00:00 1962 Marime text
hcm.jpgFormaţia pregătită de Jovica Cvetkovic va primi vizita celor de la Universitatea Transilvania Cluj, în etapa a doua a Ligii Naţionale

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa a avut parte de un debut de campionat cu emoţii, reuşind să se impună, fără strălucire, pe terenul formaţiei Dinamo Braşov, echipă formată în această vară din jucători de la fostele Dinamo Bucureşti şi Rom Cri Braşov.

Înfrângerea suferită de constănţeni la turneul Cupa Municipiului de la Bacău în faţa formaţiei braşovene nu a fost doar o întâmplare, elevii lui Jovica Cvetkovic întâmpinând mari probleme în prima etapă a noului sezon pe terenul echipei pregătite de Eliodor Voica. La fel ca la Bacău, HCM a găsit o echipă bine aşezată în teren şi extrem de ambiţioasă, doar experienţa jucătorilor campioanei făcând diferenţa pe tabelă la finalul întâlnirii. ,,Am pornit la un drum nou şi avem nevoie să rodăm echipa. Ne aşteptam la o rezistenţă din partea echipei braşovene, care cred că a lăsat o bună impresie. Cred că a fost un plăcut spectacol de handbal“, a declarat extrema stângă a HCM-ului, George Buricea. Trupa lui Cvetkovic trebuie să analizeze repede punctele slabe din jocul de la Braşov, pentru că mâine, este programată prima etapă intermediară a campionatului. Campioana va primi vizita formaţiei Universitatea Transilvania Cluj. Formaţia ardeleană şi-a făcut debutul în noul sezon cu un succes obţinut pe teren propriu în faţa nou-promovatei CSM Bucureşti, scor 33-29. Partida programată să înceapă la ora 18.00 se va disputa în Sala Ifitimie Ilisei din Medgidia, lucrările de extindere a Sălii Sporturilor din Constanţa urmând să fie finalizate la mijlocul acestei luni. Antrenorul HCM-ului, Jovica Cvetkovic nu va putea conta la acest meci pe veteranul Aleksandar Adzic şi Timuszin Schuch. Pivotul maghiar a încasat cartonaşul roşu în meciul cu Dinamo pentru trei eliminări, iar Adzic a fost eliminat direct, cu cinci minute înainte de final, după o intrare mai dură asupra unui adversar. De asemenea, celălalt pivot al constănţenilor, Silviu Băiceanu şi noua achiziţie, grecul Nikolaos Riganas au şanse mici să revină pe teren, după accidentările suferite în perioada de pregătire din această vară. În altă ordine de idei, etapa a doua a Ligii Naţionale programează mâine următoarele meciuri: Universitatea Suceava - CSM Satu Mare (ora 17.00), Ştiinţa Municipal Bacău - Universitatea Municipal Timişoara (ora 17.00), UCM Reşiţa - Minaur Baia Mare (ora 17.00), Steaua Bucureşti - Dinamo Municipal Braşov (ora 18.00) şi CSM Oradea - Energia Pandurii Târgu-Jiu (ora 18.00). Partida dintre CSM Bucureşti şi HC Odorhei a fost reprogramată joi, de la ora 18.00.

Toma, locul 2 în clasamentul golgheterilor

Extrema dreaptă a HCM-ului Laurenţiu Toma ocupă locul secund în clasamentul golgheterilor după prima etapă, cu 9 goluri, la egalitate cu Bogdan Voica (Dinamo Braşov). Pe prima poziţie se află Alexandru Şimicu (Universitatea Timişoara), cu 12 reuşite. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constanteanul 07 Sep, 2010 11:24 daca era eliminat in ultimul minut nu putea juca