Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, pe cracă la Galatasaray

ro

03 Dec, 2010 01:46 1835 Marime text
hagi.jpgDeşi este susţinut în continuare de suporteri, după cea de-a treia înfrângere suferită pe banca formaţiei Galatasaray în derby-ul cu Besiktas, conducerea grupării Cim Bom i-a dat un ultimatum lui Gheorghe Hagi.

Astfel, preşedintele clubului, Adnan Polat, a declarat că tehnicianul are responsabilitate deplină în ceea ce priveşte transferurile şi că, în cazul în care nu vor veni succesele, el nu va rămâne la echipă, la fel ca şi directorul sportiv Adnan Sezgin, informează presa turcă. „Adnan Sezgin îşi face sută la sută datoria. Nu face el transferurile. El merge la negocieri şi în ultima fază vine să ne prezinte situaţia, iar noi îl întrebăm încă o dată pe antrenor şi facem transferul. Galatasaray nu mai are secţie de fotbal. Eu am cinci conducători, iar fiecare se ocupă de ceva. La fotbal, le-am dat toată responsabilitatea lui Sezgin şi lui Hagi. Hagi are autoritate deplină în ceea ce priveşte transferurile. Dacă nu vin succesele, Hagi nu rămâne, şi nici Sezgin. Dacă va obţine succese, Hagi va continua, dacă nu, va pleca", a spus Polat la postul Lig TV. După 14 etape, Galatasaray ocupă un dezamăgitor loc 10 în prima ligă din Turcia, cu 17 puncte, la 16 distanţă de liderul Trabzonspor. Următorul meci din campionat al echipei din Istanbul este programat mâine, pe terenul ultimei clasate, Kasimpaşa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mos chirila 02 Dec, 2010 23:50 o hahalera care ar trebui sa isi vada lungul nasului nu e bun de antrenor nici la echipa Prabusirea Cogealac