Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foştii jucători ai Stelei, decisivi pentru echipa lui Hagi

ro

18 Jul, 2011 00:00 3695 Marime text
cap_3.jpg Mihai Onicaş, Vlad Rusu şi Alexandru Lazăr au debutat cu dreptul pentru noua lor echipă, în amicalul cu SCM Braşov. După aproape o săptămână de pregătire centralizată în cantonamentul de la Braşov, divizionara secundă FC Viitorul Constanţa a susţinut, sâmbătă dimineaţă, primul meci de verificare din cele trei programate pentru acest stagiu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Formaţia pregătită de Cătălin Anghel a întâlnit pe stadionul Metrom, echipa locală SCM Braşov, clasată pe locul locul 4 în Seria a VI-a din Liga a III-a. Cu patru debutanţi în echipa de start (ex-steliştii Onicaş, Rusu, Albu şi juniorul Ergut Asan), formaţia constănţeană a deschis rapid scorul prin Aurelian Chiţu. Acesta a fructificat, pasa lui Mihai Onicaş şi a înscris după doar trei minute de joc. Doi foşti componenţi ai Stelei au contribuit decisiv la cel de-al doilea gol al partidei, înscris după alte patru minute. Astfel, Alexandru Lazăr a centrat perfect în careu pentru Mihai Onicaş care a înscris cu capul, stabilind totodată şi scorul la pauză. Tehnicianul Cătălin Anghel a schimbat aproape toată echipa în partea a doua a meciului, trimiţând în teren jucători proveniţi de la echipa de juniori republicani a clubului, vicecampioană naţională. Chiar şi în aceste condiţii, constănţenii nu au redus turaţia şi au continuat atacurile către poarta formaţiei braşovene, eforturile constănţene materializându-se rapid prin alte două reuşite.

fcviitorul.jpgLa doar nouă minute de la reluare, fostul atacant al Stelei, Vlad Rusu, a fost faultat în careu şi Cristian Pantelie a înscris de la punctul cu var, ducând scorul la 3-0. În minutul imediat următor, Rusu şi Pantelie au fost din nou protagoniştii unui nou gol, de data aceasta însă rolurile aveau să se inverseze, Pantelie pasând decisiv, iar ex-stelistul înscriind pentru 4-0. La acest scor, FC Viitorul a făcut pasul înapoi şi, până la finalul partidei, braşovenii aveau să înscrie şi ei golul de onoare, Fogoroş stabilind rezultatul final în minutul 70, scor 4-1. Antrenorul Cătălin Anghel a început partida cu Costea - Ninu, Larie, Păcuraru, Asan - Cureteu, Onicaş, Lazăr - Albu, Hertu şi Chiţu. În ultimele 45 de minute, au fost folosiţi jucătorii: Buzbuchi - Călin, Tudorache, Nazîru (Aldea), Mitache - Muscă, Chirilă, Călinţaru - Nicola, Rusu, Pantelie. În alte ordine de idei, gruparea de pe litoral şi-a completat lotul în aceste zile cu alţi doi jucători: George Călinţaru (de la Victoria Brăneşti) şi Lucian Turcu (de la Săgeata Năvodari).

Alte două amicale, miercuri şi vineri

Următorul meci amical al constănţenilor din cadrul stagiului de la Braşov este programat miercuri, când vor întâlni divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova. Partida se va disputa de la ora 17.30, tot pe stadionul Metrom. Vineri, în ultima zi de cantonament, FC Viitorul va susţine un ultim meci de verificare cu Chimia Brazi sau Chindia Târgovişte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii