Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul s-a reunit în efectiv redus

ro

25 Jan, 2011 00:00 1851 Marime text
farul.jpg"Marinarii" se vor pregăti aproximativ zece zile pe plajă, fiind cantonaţi la un hotel din Mamaia Sat

Amânată cu o săptămână, reunirea "marinarilor" a avut loc ieri, doar o parte dintre jucători fiind prezenţi la stadion. De asemenea, cel care a reclădit echipa în tur, Ioan Sdrobiş, şi preşedintele Relu Damian nu au fost prezenţi. Primul şi-a înaintat demisia zilele trecute, iar celălalt a anunţat că va reveni la Constanţa doar dacă se vor rezolva problemele cu utilităţile la stadion şi cu datoriile către jucători.

Până la prânz, doar 13 jucători de la FC Farul au ajuns la stadionul de pe strada Primăverii, în vederea reluării pregătirii pentru returul Ligii a II-a. Astfel, doar constănţenii Niţescu, Ionuţ Lupu, Mihai, Drăghici, Ion Barbu, Boghiţoi, Liviu Ştefan, Ştefan Ciobanu, Isleam, Husein, Bubuleandră, Renţea şi Andrei Vlad au ajuns dimineaţă la reunire. Restul "marinarilor" erau aşteptaţi să se alăture lotului pe parcursul zilei de ieri. Printre noutăţile din lot se numără fundaşul central, Armando Mihai, care a revenit la echipa constănţeană de la Callatis Mangalia, atacantul Ştefan Ciobanu, ultima dată la Delta Tulcea, Bubuleandră şi Renţea, cei la care FC Viitorul a renunţat în această iarnă. Ultimii trei vor discuta zilele acestea cu conducerea Farului pentru a evolua în retur la echipa de pe litoral. Pe de altă parte, Farul ar putea pierde în această perioadă mai mulţi jucători de bază din lot. Astfel, dacă Scărlătescu este aproape de un transfer la Dinamo, iar Rusu la Astra, veteranul Paşcovici, portarul Răuţă, dar şi golgheterul Adrian Câmpeanu îşi vor depune memoriile la FRF pentru a-şi recupera restanţele salariale. În aceeaşi situaţie mai sunt şi alţi componenţi ai lotului, toţi ajungând la capătul răbdării în ceea ce priveşte situaţia incertă de la club şi întârzierile cu plata salariilor. Altfel, până la rezolvarea problemei utilităţilor la hotelul stadionului, "marinarii" au intrat în cantonament la hotelul Omega, situat în Mamaia Sat. Oficialii Farului sunt pe cale să rezolve pe cont propriu problema apei şi a căldurii, prin construirea unui puţ de extragere a apei, care va fi încălzită apoi în centrala proprie. Primele antrenamente ale "marinarilor" vor avea loc astăzi, pe plajă, dirijate de antrenorul secund Gheorghe Butoiu. Tehnicianul a declarat că "marinarii" vor efectua astăzi două antrenamente, la ora 11.00 şi la ora 16.00, urmând ca lotul Farului să stea în cantonament în jur de zece zile.

Butoiu şi Ion Barbu vor pregăti echipa

După demisia lui Ioan Sdrobiş, secundul Gheorghe Butoiu are şanse mari să conducă echipa în continuare, împreună cu veteranul Ion Barbu. În paralel, conducerea "marinarilor" poartă discuţii cu un fost antrenor al "marinarilor", Constantin Gache, însă sunt şanse mici ca acesta să preia echipa din retur. Pentru Gheorghe Butoiu, acesta ar fi al doilea mandat ca antrenor al Farului, după ce a mai pregătit formaţia constănţeană în returul sezonului trecut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii